Zimske čarolije kuće Lacoste - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zimske čarolije kuće Lacoste

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
11.2.2012.

Kolekcija inspirirana šezdesetima i skijaškim trendovima   Danas je u New Yorku padao snijeg. Na sreću svih prisutnih u šatorima tjedna mode, snijeg je bio samo dio seta na kojem je dizajner Felipe Oliveira Baptista predstavio svoju novu kolekciju za kuću Lacoste.I premda smo prošlih dana postali itekako osjetljivi i na sami spomen snijega, koji je paralizirao našu zemlju i okolicu, ideja koju je Baptista prezentirao na ovaj način uspjela nam se uvući pod kožu.Kako izgledati chic dok vas okružuje beskrajna snježna bjelina? Lacoste ima odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recept je jednostavan, a predstavlja mješavinu tvida viđenog na starim fotografijama Renéa Lacostea i njegove obitelji iz tridesetih godina, te krojeva koji su se našli u kolekciji koju je Lacoste kreirao za francusku nacionalnu skijašku reprezentaciju šezdesetih godina prošlog stoljeća.
Premda ova odjeća nosi epitet "sportska", zavodljiva ležernost izbijala je iz gotovo svake kreacije. Djevojke su nosile uske tajice, pletene haljine i kožne kapute i štepane jakne, dok su dečki sportsku eleganciju propagirali patchwork kaputima i odjeći jednostavnih linija u sivim i plavim tonovima.
Baptiste je pogodio žicu ove sezone i prikazao kolekciju koja, premda poseže za davnom prošlošću, predstavlja sjajan prijedlog za sve one koji vole izgledati moderno i dotjerano, a pritom se ne odreći sportske ležernosti i udobnosti.

PreviousNextA.S.
Foto: nowfashion.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno