Zabava u čast novoj suradnji H&M-a - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zabava u čast novoj suradnji H&M-a

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
24.10.2012.

Globalno predstavljanje sa zanimljivom listom uzvanika   Sarah Jessica Parker, Juliane Moore, Kanye West, Mena Suvari, Leigh Lezark, Selma Blair, Helena Christensen i Chace Crawford samo su dio liste slavnih uzvanika na globalnom predstavljanju kolekcije na kojoj su surađivali high street gigant H&M i poznata avangardna francuska kuća Maison Martin Margiela. Velik dio njih na službenu svjetsku premijeru kolekcije došao je upravo u kreacijama koje će se od 15. studenog naći u trgovinama H&M-a diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarah Jessica Parker je tako nosila predimenzionirani sako, koji je prebacila preko slojevite kreacije iz spomenute kolekcije. Leigh Lezark se odlučila za kreaciju u kimono stilu, dok je Julianne Moore izabrala klasično crno odijelo s naglašenim ramenima.
Najveću pažnju ipak je privukla glumica Mena Suvari, koja je odjenula top u boji kože sa otisnutim grudnjakom, asimetričnu suknju i cipele sa prozirnom potpeticom.

Predstavljanje kolekcije održano je na njujorškoj adresi 5 Beekman Street, u prekrasnom napuštenom zdanju u srcu Manhattana, koji će kroz iduće dvije godine biti pretvoreno u luksuzni hotel.
Plesni performans i umjetničke instalacije koje su činile program prošle večeri pokazali su se kao sjajan način prikazivanja fuzije jednog od najpoznatijih high street brandova s jednom od najutjecajnijih francuskih modnih kuća u proteklih trideset godina.

Sudeći po predstavljanju, ovo će biti kolekcija za pamćenje!

PreviousNextA.S.
Foto: hm.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno