SHE:cover:YOU- presvlaka za stolicu koju morate vidjeti! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

SHE:cover:YOU- presvlaka za stolicu koju morate vidjeti!

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
10.2.2010.

Bh. dizajnerica nas je uspjela oduševiti      Adisa Vatreš, Naida Begović, Neira Sinanbašić i Ismet Lisica su 4 kreativca koji se kriju iza breda SHE:YOU. Svoj rad su započeli u trećem mjesecu prošle godine, a bave se dizajnom u punom smislu riječi. Obuhvaćaju široko polje djelovanja: produkt, grafički, modni i web dizajn, kostimografija, scenografija, lutkarstvo i video. Osim što zajednički rade na projektima, djeluju i invidualno. Tako je zanimljiva presvlaka za stolicu SHE:cover:YOU projekt Neire Sinanbašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastao je kao potreba da se ergonomski i ekonomski idealna stolica, uobičajena u našim školama, približi široj publici. Presvlaka je dodatak koji tu stolicu čini udobnijom i izglednijom, tako da joj se može proširiti dosadašnje tržište. U kombinaciji s presvlakom, moguće ju je staviti u kontekst privatne upotrebe, kao i upotrebe u salonima, kafićima, klubovima ... Izrađen je od filca, prirodnog vunenog materijala, a trenutno se izrađuje u veziji sirove boje filca, no kako nam je Neira otkrila, moguće je da zaživi i u drugim bojama. 

sheyou

Adisa Vatreš, Naida Begović, Neira Sinanbašić


Idealno bi bilo ukoliko bi proizvođač ovih stolica prepoznao mogućnosti koje pruža dodatak u vidu presvlake Cover i kada bismo ostvarili neki vid saradnje. No dotada, svi koji možda doma imaju ovakvu stolicu i žele svoj Cover, mogu nas kontaktirati preko naše službene Facebook stranice za detaljnije info o izradi, a cijena izrade Covera je 45 KM. Naravno ipak se nadam da ćete uskoro pisati i o ostvarenoj suradnji između SHE:YOU i proizvođača ovih jedinstvenih presvlaka za stolice. "- nadodala je Neira. 
Držimo fige za ostvarenje ove suradnje, a budući da slika govori više od tisuću riječi u galeriji pogledate zašto je ova stolica komad namještaja koji želimo u svom domu i uredu.

PreviousNext


A.P.
Foto: SHE:YOU

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno