9. mjesec donosi vladavinu vaga, a mi outfit ideje stvorene za te profinjene djevojke - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

9. mjesec donosi vladavinu vaga, a mi outfit ideje stvorene za te profinjene djevojke

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
23.9.2023.

Djevojke u znaku vage karakterizira ljubav prema profinjenoj estetici i udobnim odjevnim komadima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Djevojka Vaga je jedan harmonični spoj karakternih osobina koje su na prvi pogled možda nespojive, a tu harmoniju spajanja različitosti prenose i na odjevne kombinacije. S jedne strane svoju odanost uvijek poklanjaju bezvremenskim i elegantnim modelima, dok s druge impulzivno kupuju trendy statement komade koji će na odličan način razbiti klasiku.

 One će često staviti kvalitetu ispred kvantitete zbog njihove velike posvećenosti detaljima i ljubavi prema luksuznom i odmjerenom krajnjem izgledu. Danas donosimo outfite na kojima „piše“ da su stvoreni za vage i njihov sofisticirani stav, od ležernog svakodnevnog looka, do onoga uz koji će ove društvene leptirice odletjeti na prvi party u gradu.


Bazični svakodnevni look

Vage ćete uvijek vidjeti kako nose klasične komade nosive iz sezone u sezonu, poput balonera i kožnih jakni u kombinaciji s bezvremenskim jeans hlačama i bazičnim T-shirt majicama.

 Poslovni look

Za poslovni look najčešće ćete ih vidjeti u jednostavnim kombinacijama poput košulje i suknje s malim i neobičnim detaljima u kroju koji će dati onu završnu notu. Tako pokazuju onu kreativnu stranu svoga karaktera.

 Večernji look

Djevojka vaga u svojim kombinacijama pokazuje izraženu ljubav prema udobnim i funkcionalnim komadima. Nije rijetkost da klasično, poslovno odijelo začini visokim potpeticama i prenese ga u večernji look, a za nešto otmjenije prigode, outfit će upariti bezvremenskim nakitom poput bisera i interesantnim detaljima u kroju koji kradu pažnju.

 Zanima li vas koji je nakit idealan izbor za djevojke ovog horoskopskog znaka, potražite ih u ovom tekstu

* * *
Naslovna fotografija: @rosiehw

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno