Horoskopski znak kao mali vodič kako da izaberete idealan nakit za sebe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Horoskopski znak kao mali vodič kako da izaberete idealan nakit za sebe

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNI DODACI
21.8.2023.

Tražite li savršen poklon za prijateljicu ili pak želite osvježiti svoju kutijicu s nakitom, pročitajte ovaj zabavni vodič i saznajte koji nakit najbolje ističe karakteristike određenog horoskopskog znaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaProfinjena Vaga

Žena vaga pridaje posebnu pažnju estetici i harmoniji u svom životu. Ona je modno osviještena, ima sofisticiran ukus i veliki je romantičar. Kako su vage ponekada zaista „na vagi“ što izabrati, za njih predlažemo nakit naglašene simetrije, a ako se zaista ne mogu odlučiti za jedan komad, zašto ne nositi niz decentnih ogrlica ili više prstenja na jednoj ruci.

 

PARFOIS 15 KMMisteriozna Škorpija

Žena škorpija često je svima jedna velika enigma. Žene dubokih emocija, rijetko će pokazati što zapravo osjećaju, ali njihova snažna karizma će govoriti umjesto njih. One biraju nakit koji priča neku priču pa kod njih možete pronaći vintage komade koje su naslijedile od mame ili bake. Prijedlog za njih je nakit ručne izrade ili tradicionalni broševi.

 

PARFOIS 13 KM 

 

Avanturistični Strijelac

Žena strijelac uvijek se ističe po svom energičnom stavu i želji za otkrivanjem novih stvari. Idealan nakit za njihov karakter je onaj koji im neće smetati u njihovim avanturističkim pothvatima, a kroz koji će moći pokazati svoj slobodan duh. Da bi nakit pratio njihovu energiju, preporučujemo komade u živim bojama.

 

PARFOIS 28 KM 


 

Neovisni Jarac

Žena jarac je samostalna i neovisna dama koja uvijek zna što želi i kako to postići. Njena upornost i mudrost vode je kroz život, a u šopingu je promišljena i sve vidi kao ulaganje u budućnost. Kupuje klasične, bezvremenske i kvalitetne komade. Za nju je nakit izrađen od zlata ili srebra, jednostavnog dizajna koji će ju pratiti u svakodnevici.

 

INOMA 252 KM 


 

Inovativni Vodenjak

Žena slobodnog i kreativnog duha. To su društvene dame koje imaju široki krug prijatelja i koje uživaju da budu okružene živom i pozitivnom energijom. Inovativna i pomalo ekscentrična, s lakoćom će nositi upadljive statement komade. Mi preporučujemo lančić za gležanj koji će istaknuti njenu sklonost tomu da bude drugačija.

 

PARFOIS 19 KM 


 

Empatična Riba

Žene ribe su emotivne i intuitivne. Ovo su dame koje su sklone sanjarenju i imaju razvijenu maštu, stoga ne čudi njihova sklonost lijepim i profinjenim stvarima. Nakit s biserima, koji ih podsjeća na morske dubine, idealno će odgovarati ovom osjećajnom vodenom znaku.  


 

PARFOIS 35 KM 

Ovo je 2. dio teksta, a 1. dio možete pronaći ovdje

* * *
Naslovna fotografija: @unsplash

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno