10 modela T-shirt majica neophodnih za slojevite jesenske kombinacije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 modela T-shirt majica neophodnih za slojevite jesenske kombinacije

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
21.9.2023.

T-shirt majica je onaj klasični, udobni i nezaobilazni komad u svakom ormaru koji često čini temelj svake dobre jesenske kombinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osmišljen prvo za američku mornaricu kao odjevni predmet koji se nosi ispod odore, ovaj model je 1950-ih dostigao veliku popularnost i uvukao se u ormare čitave svjetske populacije. Danas ne možemo zamisliti svoje odjevne kombinacije bez T-shirt majice, iako je često izazov u mnoštvu izbora koji imamo, izabrati one koje svojom kvalitetom izdržavaju test vremena i pri tome laskaju svakoj figuri i outfitu.

 Voljet ćete ju zbog toga što svojom jednostavnošću lako čini temelj svake slojevite odjevne kombinacije, a ovisno o tome kako ju uparite, ona će outfit „spustiti“ ili „podignuti“ na onaj nivo ležernosti i dotjeranosti kojem težite. Iako naizgled tako obične, ove majice imaju toliko varijacija na temu da ćete se brzo zamisliti za kojom posegnuti.

Prilikom kupovine obratite pažnju na razlike u dužini rukava i materijale poput prozračne i tanke pletenine od lana ili pamuka rebraste teksture. Želite li klasičan look koji ipak priča o vašoj posebnoj estetici, tražite sitne detalje koji ih čine unikatnima poput čipkanog ovratnika, printa ili već prepoznatljive Massimo Dutti kombinacije crne i bijele.

 Ovo je naših 10 favorita iz high street ponude

 

ZARA 17,95 KM

ZARA 13,95 KM

ZARA 35,95 KM

ZARA 17,95 KM

MANGO 35,95 KM

MANGO 17,95 KM

MANGO 29,95 KM

MANGO 39,95 KM

Massimo Dutti 69 KM

Massimo Dutti 79 KM

* * *
Naslovna fotografija: @anoukyve

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno