Uz ove kožne jakne će priprema garderobera za jesen biti pravi užitak - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Uz ove kožne jakne će priprema garderobera za jesen biti pravi užitak

Tekst:

Nevena Divčić

HIGH STREET
14.9.2023.

Ona je omiljeni odjevni komad svakog cool jesenjeg outfita i najbolji način da nosimo trendy kombinacije i kada se temperature počnu spuštati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kožna jakna je u periodu koji je pred nama jedan od najpraktičnijih komada koje možete kupiti. Modne insajderice i neke od najuticajnijih ličnosti iz svijeta mode ovaj odjevni komad uvijek spominju pri vrhu spiska odjeće bez koje ne mogu zamisliti svoj garderober. Potpuno ih razumijemo!

 Od odlaska u školu ili na posao, pa sve do rock koncerta, neizbježna je za postizanje cool, opuštenog, a timeless modernog izgleda. Decenijama se uklapa u sve modne trendove koji se oko nje mijenjanju i prilagođavaju našim potrebama. Vladarica je bine skoro svakog koncerta, ali i uličnog trendy stila.

U kombinaciji s jeans hlačama i bazičnom majicom već imate outfit, a pomoći će i prilikom kombinovanja omiljenih ljetnih haljina.

 Jesen je skoro tu i znamo da će kožna jakna opet biti među najpoželjnijim odjevnim komadima, zato - požurite pregledati najbolje koje smo pronašli.


10 kožnih jakni

 

STRADIVARIUS 79,95 KM

ZARA 99,95 KM

STRADIVARIUS 99,95

MANGO 279,00 KM

MASSIMO DUTTI 499,00 KM

ZARA 99,95 KM

ZARA 99,95 KM

MASSIMO DUTTI 499,00 KM

ZARA 79,95 KM

ZARA 99,95 KM

* * *
Naslovna fotografija: @lucky_girl_h

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno