7 DIY ukrasa za vjenčanje koje možete izraditi sami

VJENČANJA
27.1.2020.

Planiranje vjenčanja ujedno je jedna od najposebnijih i najzabavnijih aktivnosti koje dama ima priliku iskusiti u svom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ako tome dodate DIY projekte, koji ne samo da omogućuju potpunu kontrolu nad ukrasima i dodacima koje ćete koristiti na vjenčanju, nego i smanjuju neke troškove u vašem budžetu za vjenčanje, imate pravu avanturu pred vama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz DIY projekte imate priliku i par poslijepodneva organizirati druženje sa vašim najdražim društvom koje će vam pomoći samostalno izraditi ukrase za salu, revere, dodatke sa stolove i sl. Također, nakon par šetnji po šumi u potrazi za neodoljivim ukrasima za vaš photo wall, prilaz domu ili pak za ukras za kosu, vaše planiranje vjenčanja će dobiti itekako zabavnu notu koju i zaslužuje.

Koje smo posebne DIY zadatke izdvojili za vas, otkrijte u nastavku.

POZIVNICE

Minimalno poznavanje Photoshopa, igranje sa kuvertama ili kaligrafijom mogu učiniti čuda za vaše pozivnice koje možete isprintati i u vašoj omiljenoj kopirnici. Osim što ćete tako smanjiti troškove koje biste inače izdvojili za izradu pozivnica negdje drugdje, vaš osobni pečat na pozivnicama će podignuti sami izgled pozivnice na neku novu razinu i pretvoriti ju u vašu posebnu uspomenu sa vjenčanja.

REVERI

Konac, igla, već spomenuta šetnja šumom, malo materijala i DIY spretnosti su sve što vam treba da biste kreirali neodoljive revere. Naravno, dodajte još tome vrpce, jazz u pozadini, vino i grickalice i zabavno druženje uz izradu revera može početi.

UKRASI ZA PHOTO WALL

Vaš photo wall može izgledati odlično čak i ako ga vi sami izradite. Uz tanko uže, grane sa raskošnim lišćem i cvijeće iz maminog vrta, nekoliko metara materijala, svijeće i veliki okvir koji možete pronaći na velikim tržnicama, marketima i buvljacima vaš photo wall će biti jedinstven. Iako je ovaj DIY projekt izazovan jer ga trebate realizirati dan ili najkasnije dva dana prije vjenčanja radi svježeg cvijeća i lišća te zahtijeva nešto bolju DIY spretnost i kreativnost, itekako se isplati uplesti ruke u ovakav projekt.

UKRASI ZA PROSLAVU DOMA

Svoje goste možete dočekati uz neodoljive postere koji mogu ovisno o vašim preferencijama imati i zanimljive i šaljive poruke, zanimljivi citat ili mogu jednostavno pozdravom poželjeti toplu dobrodošlicu. Postavljen uz pomoć štafelaja ili jednostavno naslonjen na zid, poster kreiran opet uz bazično poznavanje Photoshopa te ukrašen biljem koje ste tematski koristili kroz cijelo vjenčanje biti će samo još jedan prekrasan DIY projekt na vaš veliki dan.

DODACI ZA STOL U SALI

Ukoliko ste radili raspored stolova za svoje vjenčanje, samostalna izrada papira s brojevima ili drugih dekora unijeti će dozu elegancije i povezati cijelu temu vjenčanja čak i na stolovima vaših gostiju.

KUTAK ZA SLIKANJE U SALI (PHOTO BOOTH)

Novi trend koji se polako probija na raspored vjenčanja i u regiji je kreiranje photo bootha u sali za vjenčanje. Vrlo je jednostavno - na vidno mjesto u sali postavite stol sa polaroid kamerom, kutiju sa vrpcama kako bi vaši gosti mogli nalijepiti fotografije, album za fotografije i flomastere kako bi vaši gosti mogli napisati personalizirane poruke za mladence. Poslije će to biti jedinstvena uspomena koju ćete rado htjeti izložiti i negdje u svom domu.

UKRAS ZA KOSU

Cvijeće u kosi je romantičan dodatak za vašu frizuru na vjenčanju. Umjesto da investirate u ukrase, zašto ga jednostavno ne biste napravili sami? Dakako, to opet traži malo spretnosti i snalažljivosti, no u tome je i ljepota DIY projekata. Svoje maleno cvjetno remek djelo ponesite kod frizera kad krenete na frizuru i zamolite ga da vam pomogne namijestiti vaš ukras za kosu. Et voila!

BONUS IDEJA – Napravite mini event s prskalicama

Kako biste unijeli još više posebnosti u vašu posebnu večer i proslavu, u svoj plan za vjenčanje možete uključiti i termin kada ćete zajedno sa svojim gostima zapaliti prskalice uz posebnu pjesmu u pozadini i na taj način još više uljepšati vaš veliki dan.

P.S. Ne zaboravite uživati u svim ovim procesima i pokušajte kreirati i dokumentirati što više prekrasnih uspomena, kako s vjenčanja tako i svih slatkih trenutaka koji su se dogodili za vrijeme organizacije vjenčanja.

VJENČANJA , 27.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno