7 selfcare navika koje biste trebali steći do svoje tridesete - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

7 selfcare navika koje biste trebali steći do svoje tridesete

BONJOUR superwoman
16.9.2020.

Ako ste zakoračili u novo desetljeće i iza sebe ostavili dvadesete, vrijeme je da svoje tridesete počnete posmatrati kao godine u kojima imate dovoljno znanja o životu i kada je vrijeme da neke, možda dotad nerazrješene ciljeve pokušavate sagledovati i organizovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaganje u sebe u ovoj životnoj fazi u biti predstavlja investiciju u ostatak života jer nove odluke za zdraviji i bolji život već su u fazi realizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pura Vida Bracelets® (@puravidabracelets) on

Selfcare koncept sve više dama počinje primjenjivati u svojim životima za sretnije, ispunjenije i dane bez stresa. Kako bi u novom životnom periodu više pažnje posvetili sebi, selfcare navike koje biste trebali steći pročitajte u nastavku.

IZGRADITE SVOJU MREŽU KONTAKATA

Bilo kojim poslom da se bavite, izgradnja mreže povjerljivih kontakata i osoba koje će uvijek biti tu za vas koristit će vam od samog početka i tijekom radnog perioda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

POSLUŠAJTE DRAGOCJENE SAVJETE SVOJIH RODITELJA,  BAKA I DJEDOVA

Nema ništa loše u razumijevanju da će vam trebati sva pomoć koju možete dobiti. Od savjeta u karijeri do upravljanja budžetom, učite od ljudi koji su sve to već prošli.

ORGANIZUJTE MJESEČNU POTROŠNJU

Da, ulaganje u vaše financijsko znanje oblik je brige o sebi. Kreiranje mjesečnog proračuna bit će vam bitna stavka tijekom dvadesetih godina, ali u tridesetima kada želite naučiti kako zaraditi novac. Želite znati kako investirati i učiniti da se ta investicija isplati.

ULOŽITE U BEZVREMENSKE ARTIKLE

U tridesetima želite ulagati u odjeću koja će potrajati, koja je moderna i funkcionalna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babba C Rivera (@babba) on

NADOGRADITE ZNANJE

Jeste li ikad poželjeli naučiti neki drugi jezik ili kako kodirati web stranicu? Istraživanje je pokazalo da se poslodavci više naginju osposobljavanju nego zapošljavanju novih ljudi. Nadograđivanje znanja je više od novog hobija, to je fantastičan način da se istaknete ili da vam nova vještina pomogne da napredujete na poslovnom planu.

NE RAZMIŠLJAJTE O NEUSPJEHU KAO NEGATIVNOSTI

Često ćete čuti kako je neuspjeh loš i nepoželjan, ali ponekad iz neuspjeha možete naučiti puno više. Naslonite se na to, gradite sebe i svoj posao ispunjeni novim znanjem. Neka to bude vaša prednost i motivacija.

PODRŽITE DRUGE ŽENE

Živimo u vrlo konkurentnom svijetu, stoga negativnim stavom prema drugim ženama i njihovom pokušaju da napreduju širite negativnost koja će djelovati loše i po vas. Postoje mogućnosti za svakoga, zato provodimo vrijeme izgrađujući  i pomažući jedni drugima.

 

Foto: @leoniehanne

 ***
Naslovna fotografija: @alexandrapereira
Tekst: Ilda Lihić-Isović

BONJOUR superwoman , 16.9.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@alexandrapereira

Podijeli:

Posljednje objavljeno