6 stvari koje možete napraviti danas za još ljepšu 2019.-u godinu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

6 stvari koje možete napraviti danas za još ljepšu 2019.-u godinu

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
26.11.2019.

I vi otključate mobitel, pogledate datum, iznenadite se kako je skoro prošlo 365 dana i imate osjećaj kao da je proslava Nove godine bila jučer?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlično, nismo jedini i moramo priznati da, iako smo iznimno ponosni na sva postignuća i događaje koji su nas inspirirali i dalje nas vuče želja da maksimalno iskoristimo ovih trideset pet dana do kraja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nećemo kreirati duge nerealne liste i ići u krajnosti s neostvarivim željama – u našoj listi fokusirali smo se na one stvari koje već imamo u svakodnevici, a možemo ih dodatno poboljšati. Od jutarnjih navika preko veće posvećenosti našem hobiju, do nešto zabavnijih druženja s nama najbitnijim ljudima u životu..., što smo to još izdvojili kao aktivnosti koje će učiniti da definitivno upamtite 2019. godinu po lijepim uspomenama, otkrijte u nastavku.

POLA SATA ZA SEBE SVAKI DAN

U svih jedanaest mjeseci 2019. godine koji su skoro prošli - za koliko dana možete reći da ste se zaista posvetili sebi, proveli vrijeme radeći baš ono što volite? Ako vas taj konačni broj ne veseli, tada imate sjajnu priliku da iskoristite i ovih zadnjih 30-tak dana da nadoknadite to vrijeme tako što ćete u 24 h ostaviti mjesto u planeru i za sebe. Bez obzira je li to znači spa večer, čitanje, trčanje ili pak lakiranje noktiju. Tih pola sata ne smijete zanemariti i smatrajte ih jednako važnim kao najbitniji poslovni sastanak koji ste ikada imali.


VIKEND GETAWAY

Ako ste strastveni putnik i osoba koja se teško zadržava na jednom mjestu, no ipak kroz proteklih godinu dana niste toliko putovali zbog raznih obveza, ova ideja je idealna za vas. Kada vam prilike ne dopuštaju da otputujete na neko duže vrijeme, uvijek možete preko vikenda svoju standardnu lokaciju zamijeniti s nekom u regiji koja će vas bar za sada učiniti ispunjenom kao i da ste napravili prekooceansko putovanje.


OMILJENI HOBI NA RASPOREDU BAREM DVAPUT TJEDNO


Ako imate hobi oko kojeg ste posebno strastveni, možete sebe smatrati sretnom osobom, kojoj to, ne samo da je dodatan izvor inspiracije, nego i sjajan način da svoju energiju usmjeri u nešto treće, ne baš tako povezano sa svakodnevnom rutinom. Čak i ako ste umorni nakon višesatnog slikanja, pjevanja i fotografiranja ili bilo čega što može biti vaš hobi, osjećat ćete se ispunjeno jer ste se na neko vrijeme bavili nečime što vas pokreće, a to je nešto što definitivno želimo do kraja 2019. godine.

IZNENADITE NEKOGA KOGA VOLITE

Koliko god volimo dobivati poklone i vidjeti kako nas netko toliko dobro poznaje odličan je osjećaj istu gestu napraviti i za ,nekog drugog. Razveselite ih kartama za kino, pozovite ih na ručak, kreirajte vaš zajednički album ili napravite zabavu od neke vaše interne šale. Osim što će to ojačati vaš odnos, što je isto odlična stvar za napraviti do kraja 2019., vi ćete biti sretni što ste nekoga drugog učinili sretnim.

POSVETITE SE ČITANJU KNJIGA

Ako sebe rado nazivate ogromnim ljubiteljem knjiga i čitanja, tada je vrijeme da svoju inspiraciju i opuštanje potražite u najdražim naslovima koje ste tako jako htjeli čitati kroz cijelu godinu. Rezervirajte svoje omiljeno mjesto u domu, ušuškajte se i uživajte u listanju stranice za stranicom. Kada to postane jednostavno neizvedivo uz vaš dugi popis obaveza u danu, možete voditi dnevnik i zapisati koliko ste dugo čitali svaki dan i tako za određeno doba dana unaprijed rezervirati naviku čitanja koje vas toliko ispunjava i čini sretnima.

ISPLANIRAJTE FILMSKU VEČER S PRIJATELJIMA

Scenarij koji uključuje vaše najdraže grickalice, filmove koje volite vi i vaši prijatelji u toplom dnevnom boravku uz smijeh može postati vaša nova najdraža tradicija. Osim što će vas to ispuniti odličnom energijom i opustiti na nekoliko sati, kreirat ćete posebne uspomene sa svojim najdražim ljudima, što je na kraju i najvažnije.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno