Oh la la! Najbolji trenutci s Tjedna visoke mode u Parizu

MODNE VIJESTI
24.1.2020.

Od scenografija na lokacijama na kojima su održane revije pa sve do kreacija koje su predstavljene tijekom showa, haute couture tjedan mode uvijek je sjajno putovanje u svijet čarobnih, zanosnih i gotovo nestvarni lijepih kreacija koje oduzimaju dah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vizualno, ali i stilski, dizajneri i modne kuće uvijek svojom estetikom pomjeraju granice i motiviraju nas da se sa svakim pokretom modela na pisti iznova zaljubimo u njihovu stilsku filozofiju. 

HALJINE REZERVIRANE ZA CRVENI TEPIH 

Upravo zbog toga smo uživali u fotografijama Corey Tonold, Vogue fotografa koji vas vodi u backstage revija i donosi neke od zanimljivijih modnih trenutaka s tjedna mode.

Od crno bijelih Chanel kompleta sa snježnobijelim kragnama nošenih s lakiranim cipelama i Dior antičkih vila odjevenih u haljine, tunike i suknje izrađene od nekoliko slojeva materijala i obogaćenih vezom, pa sve do Givenchy kreacija koje naglasak stavljaju na volumen, otkrivena ramena i volana pa sve do Valentina koji nas je vratio u osamdesete te kroz upečatljive detalje i color blocking kreirao haljine koje ćemo sigurno gledati na crvenom tepihu. Mali modni presjek s haute couture tjedna mode koji je danas završen, donosimo u galeriji u nastavku. 


PreviousNext

MODNE VIJESTI , 24.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

vogue.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno