5 stvari koje uspješne žene naprave nakon radnog vremena - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 stvari koje uspješne žene naprave nakon radnog vremena

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

POSAO & ŽIVOT
19.1.2022.

Tajna iza uspješnosti svake dame je u pronalasku ravnoteže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je važno raditi svoj posao, podjednako je važno fokusirati se i na život izvan posla kako biste ga svojevremeno osvježili i efektno uživali u obje sfere života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tome nam mogu pomoći i savjeti uspješnih dama koje znaju kako kvalitetno rasporediti svoje vrijeme, imaju efikasne rutine, te svaki dan započinju pozitivno.

ZAVRŠITE POSAO U PREDVIĐENO VRIJEME

Ne dopustite da vas prevlada krivnja zbog napuštanja posla kako bi se vratili kući u predviđeno vrijeme. Posvetite se druženju sa obitelji, dragim osobama, ljubimcima, a upravo tu pozitivnu energiju ćete iskoristiti i lakše se nositi sa sutrašnjim izazovima.

Foto: @aloprofile

MEDITIRAJTE ILI SE JEDNOSTAVNO OPUSTITE

Jedan na jedan sa sobom navečer i ujutro je ključ smirenosti i uspješnosti. U današnjem užurbanom životnom stilu meditacija ili jednostavno odmaranje može pomoći smirivanju misli i dopuštanju vašem razmišljanju da sve organizira.

Foto: @mirenalos

PRIJE SPAVANJA, NAPRAVE TO-DO LISTU ZA NAREDNI DAN

Korak koji će vam pomoći da smireniji idete u krevet, znajući da sve stvari imate pod kontrolom. Tako ćete na najbolji mogući način organizirati dan za sebe i biti svjesniji svega što vas čeka.

Foto: @onesmallblonde

TRENUTAK ZA SEBE

Svaka uspješna dama u karijeri uzima vrijeme za osvježenje i nadopunu baterija svaki dan. Radite na sebi. Što god da vas opušta i čini da se osjećate dobro, radite to svaki dan. Imajući ovo vrijeme samo za sebe, omogućit će vam da pozitivnije i jasnije razmišljate o svom danu i postavljate ciljeve za sutra.

Foto: @christineandrew

DAJTE PREDNOST SPAVANJU

U spavaćoj sobi izbjegavajte tipkanje po mobitelu i ostalim elektronskim uređajima. Pridržavajte se svoje rutine spavanja svaki dan. Dobar noćni san osigurat će da se sljedećeg dana efikasno usredotočite na bitne stvari, a ujedno smanjite stres i povećavate kreativnost.

 ***
Naslovna fotografija: @cheraleelyle
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno