5 serija s glavnim ženskim likovima koje ćete htjeti pogledati

BONJOUR.CLUB
11.1.2020.

Vaše večeri nakon posla i lijena poslijepodneva upravo će dobiti novo sjajno društvo popularnih i zanimljivih serija s puno humora, odvažnih i inspirativnih priča i da, mrvicu drame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ove serije prepoznatljive su po glavnim ulogama, karakterno, različitih žena koje se ne boje izazova i koje uz užurbanu svakodnevicu i brojne brige ipak uspijevaju kreirati balans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavne su za pratiti, prepoznat ćete se u pojedinim situacijama, nerijetko će vas inspirirati, a ove žene dati će vam i odlične lekcije na području ljubavnih i prijateljskih veza te možemo obećati da će vas par puta nasmijati do suza. Zašto ćete jedva čekati svaku novu epizodu sljedećih serija otkrijte kroz trailere koje izdvajamo u nastavku.

Chasing Life (Žeđ za životom) (2014.)
April Carver se napokon osmjehnula sreća u životu, kada je iznenada saznala da boluje od leukemije. No, uz pomoć njoj dragih ljudi, ona se bori s novim izazovima.

Good Girls Revolt (2015.)
Ova serija koja nas vraća u kasne šezdesete donosi pregled situacija u kojima su se nalazili svi zaposlenici, a posebno žene u direkciji jednih američkih novina. Nećete odoljeti svim poduhvatima koje su ove dame poduzimale u trenutcima diskriminacije.

Good Trouble (2019.)
Dvije sestre su se uselile zajedno i otkrile kako njihovi poslovi i nisu tako bajni kako su zamišljale. No, to ih ne zaustavlja nego se odluče boriti kako bi uspjele i ostvarile svoje snove.

Younger (Mlađa) (2015.)
Liza otkriva da ju ljudi vide kao mnogo mlađu nego što zaista jeste i ona to odluči iskoristiti te se prijavlji na posao lažući o tome koliko zapravo ima godina. Sve to otvorilo je brojna vrata za nju i u poslovnom i u privatnom životu. Pitanje je – hoće li otkriti njenu malenu laž?

Jane the Virgin (Djevica Jane) (2014.)
Jane se našla u situaciji koja se može mjeriti s onima koje susrećemo u pravim španjolskim sapunicama. Reći ćemo samo da se našla u ljubavnom trokutu, trudna kao djevica, a nešto više otkriti će vam trailer u nastavku.

BONJOUR.CLUB , 11.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

insider.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno