5 savjeta za jednostavniju organizaciju djevojačke zabave iz snova - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 savjeta za jednostavniju organizaciju djevojačke zabave iz snova

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

VJENČANJA
11.6.2020.

Djevojačka zabava trebala bi biti jedna od najslađih uspomena za mladenku - nezaboravna noć ili vikend, ispunjeni s puno smijeha i zabave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su mnoge mladenke zaokupljene izvršavanjem zadataka za glavni događaj, odnosno samo vjenčanje, postoje i brojni trenutci prije kojima se raduje, a to je zasigurno okupljanje i provođenje kvalitetnog vremena sa svojim najbližim frendicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vama pripada titula kume ili organizatorice zabave, zadatak nije lagan.

Uključeno je mnogo organizacije i komunikacije, a to može biti pravi izazov kada ste u kontaktu sa više djeveruša i mladenkom čiji je raspored prije vjenčanja već prepun. 
Najlakši način da vi, kao organizatorica, ostanete u top formi pri organizaciji zabave jeste da planirate unaprijed, istražite mogućnosti i budite fleksibilni.

Foto: @mariee_weddings

Zbog toga smo u nastavku izdvojili par savjeta kako biste bili sigurni da imate sve pod kontrolom.

PLANIRAJTE UNAPRIJED

S mladom razgovarate o raznim mogućnostima lokacije i teme događaja te slijedite njene želje. Čak i ako općenito voli veliku zabavu ili uživa u putovanjima, možda bi radije za djevojčaku zabavu birali manja okupljanja. Ako je to neko posebno odredište ili spa, istražite troškove letova, hotela, ponuda i aktivnosti.
Otkrijte što mladenka voli i time se vodite i pri odabiru teme zabave.  

ODREDITE BUDŽET

Razgovarajte s ostalim djeverušama o tome koliko je vaš maksimalan budžet za organizaciju cijele zabave (hrane, dekoracija, poklona). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T I N A (@xxtinschexx) on

IZABERITE DATUM

Ne postoji striktno pravilo o tome kada organizirati zabavu, no, otprilike mjesec dana prije vjenčanja dobar je vremenski okvir jer nije tako blizu velikog dana da bi mladenka bila previše pod stresom ili previše zauzeta da bi se zabavila, ali ni tako daleko da djeluje kako do vjenčanja ima čitav vijek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kar (@eat.travel.kar) on

NAPRAVITE POPIS GOSTIJU 

Iako želite da većina detalja zadrži efekt iznenađenja, trebate pitati buduću nevjestu koga želi pozvati, a zatim kontaktirati njezine najbliže prijateljice. Možete ih sve pozvati i putem personaliziranih pozivnica koje će ostati lijepa uspomena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Perkins (@thebachelorettephotographer) on

OSMISLITE TEMU VEČERI I MENI U STILU MLADENKE

Nakon šte ste pronašli lokaciju, osmislite preostale detalje druženja - hranu, piće, dress code, društvene igre i sadržaj kroz dan. Također, kako bi se mladenka mogla prisjetila lijepih trenutaka, dogovorite se da je darivate upravo sa poklonima koji će probuditi uspomene. Poklon treba biti personaliziran i označavati vašu ljubav i povezanost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATIE | NYC Bride-to-Be (@katiedreamcatcher) on

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno