5 personaliziranih ideja koje možete posuditi za vaše vjenčanje

VJENČANJA
13.8.2020.

Vjerujemo da ćete se složiti sa nama da neka od najljepših vjenčanja su bila ispunjena personaliziranim, kreativnim i autentičnim detaljima koji govore o paru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i ako je samo riječ o mirnoj večeri za najbliže osobe, sigurni smo da ćete poželjeti da to okupljanje ispunite nekim posebnim detaljima koji će svima ostati u lijepom sjećanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pinterest i Instagram bili su naša prva destinacija gdje smo pronašli dozu inspiracije i kreativne načine kako ovaj dan učiniti još posebnijim.

Foto: jessicakay.com

DETALJI

Među svim dekorom i lijepim cvijećem, bitni su detalji zbog kojih će vaš dan vjenčanja biti poseban. Odvojite trenutak za razmišljanje o svim značajnim stavkama koje vas vežu kao par i razmislite kako biste ih mogli uključiti u svoju vjenčanje. Na primjer, ukoliko imate dragocjeni obiteljski nakit od bake možda biste mogli njega nositi ili pričvrstiti na buket. Sa druge strane, inspiraciju možete pronaći i iz svojih zajedničkih hobija. Na primjer, ako oboje volite plaže i more, sakupite neke školjke i koristite ih kao personalizirane kartice ili ih postavite kao središnji dio na stolu. Ukoliko ste avanturistički tipovi i volite zajedno putovati umjesto tradicionalne knjige gostiju, neka vaši prijatelji svoj potpis ostave na globusu.

Foto: @ruffledblog

SERVIRAJTE VAŠE OMILJENO PIĆE

Poslužite koktel ili neko vaše omiljeno piće koje ima posebno značenje za vas oboje. Možete i svom piću dodati simpatičan naziv ili poslužiti koktele kao "njegov i njezin" odabir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Festival Brides (@festivalbrides) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dream Weddings® (@dreamweddings) on

PERSONALIZIRAJTE MENI

Uz pića sa vašim potpisom, vaš meni sa ponudom jela može se oblikovati i prema vašoj vezi. Razmislite o hrani koju ste jeli na prvom sastanku, što ste jeli na prvoj romantičnoj večeri ili jelo u kojem istinski uživate zajedno. Na primjer ako oboje volite zasladiti nepce sa slasticama, postavite kutak ili sto sa ukusnim, vama omiljenim desertima.

Foto: anushe.com

FOTO ZID

Vaš dan vjenčanja predstavlja ogromnu prekretnicu, pa zašto ne biste vaš put prikazali kao stazu uspomena pokazujući neke značajne, zajedničke fotografije koje pričaju priču iz vaše prošlosti. Možete uključiti fotografije vas i vašeg partnera kroz dječije dane, svoje omiljene praznične uspomene, čak i fotografije vaših roditelja na njihovim vjenčanjima.

Foto: @rockmywedding

PERSONALIZIRANA IMENA STOLOVA

Brojevi stolova ne moraju nužno biti numerički. Umjesto standardnog sistema, dodijelite svakom stolu ime koje odražava dio vašeg odnosa. Možete imenovati po zemljama u koje ste putovali, značajnim datumima, naslovima filmova, omiljenim pjesmama ili po nekim prvim zajedničkim aktivnostima poput prvog mjesta na kojem ste otišli na sastanak, prvi film koji ste zajedno vidjeli, prvi praznik koji ste slavili... mogućnosti su beskrajne. Također, možete dodati kratku i slatku karticu pored svakog stola koja dijeli priču o nazivu stola stvarajući sjajan pokretač razgovora za goste.

Foto: onefabday.com

VJENČANJA , 13.8.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

bridesofaustin.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno