5 Netflix najnovijih filmova i serija za gledanje ove nedjelje - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 Netflix najnovijih filmova i serija za gledanje ove nedjelje

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

FILMOVI & SERIJE
15.11.2020.

Bez obzira volite li dobru intelektualnu dramu ili blagdanski film koji će vas uvesti u praznično raspoloženje, kreirali smo popis filmova i serija koji će kreirati savršenu #movienight.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve dolje navedene emisije i filmovi novi su i popularni na Netflixu i trenutno su dostupni za streaming. Od izvrsne izvedbe Anye Taylor-Joy u Queen's Gambitu do najbolje nove TV serije sa prazničnom tematikom koja će se pojaviti na platformi, imamo ponudu za svačiji stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DASH & LILY

Ako volite vrhunske praznične romanse, tada morate gledati Dash & Lily.

THE CROWN

Trenutno možete pregledati tri sezone serije The Crown na Netflixu, a možemo samo potvrditi da nastup Olivije Colman kao kraljice Elizabete II vrijedan je cijelog vašeg vikenda i da ćete jedva čekati nastavak nove sezone.

REBECCA

Ako volite dobar triler i kinematografsko iskustvo, Rebecca je savršen odabir filma za vas. Naizgled romantični film polako doživljava preokret i zadržava vašu pažnju do samog kraja.

OPERATION CHRISTMAS DROP

Ako trebate ući u praznični duh i sanjate putovanje na sunčanije odredište, ovaj je film savršen za vas.

THE QUEEN'S GAMBIT

Netflixova najnovija hit serija privukla je mnogo fanova i već su je mnogi proglasili najboljom novom serijom 2020. Anya Taylor-Joy izvrsno je nastupila kao šah prvakinja Beth Harmon. Emisija je dramatična i čini šah uzbudljivom igrom čak i ako vam ta igra nije omiljena.

***

Naslovna fotografija: @xeniaadonts
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno