5 modnih pravila Sienne Miller - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 modnih pravila Sienne Miller

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
29.12.2010.

Povodom 29. rođendana glumice, bivše manekenke, dizajnerice i jedne od najvećih živućih trendsetterica, Sienne Miller, donosimo vam nekoliko njezinih provjerenih modnih trikova kojima se uvijek vraća a koji će, nadamo se, i vama i nama pomoći da otkrijemo tajnu njezinog uvijek dobrog izgleda. Sienna je uz Kate Moss, Nicole Richie te Mary-Kate i Ashley Olsen bila u 2004. i 2005. najveći pokretač bohemian-chic trenda te postala jedna od najfotografiranijih žena svijeta. Iako je prije nekoliko godina izjavila da se odrekla takvog stila, njegovi se tragovi u njezinom odijevanju osjete i danas, što u kombinaciji s posebnim odabirima među najpopularnijim trendovima, rezultira odličnim, naizgled potpuno neopterećenim lookovima.Pogledajte koje se podudarnosti javljaju u njezinim kombinacijama već nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

 

 Image

1. Crne čarape idu sa svime
 

Sienna je kombinirala svoje guste crne najlonke s Matthew Williamson minicom na crvenom tepihu, s Diane von Furstenberg haljinicom na premijeri, ali i s kratkim hlačicama.

 

 

 

 

 

 Image

2. Večernje haljine moraju biti nezaboravne
 

Siennu Miller na crvenom tepihu nećete vidjeti u jednostavnim haljinama. Nasuprot, ona uvijek bira toalete s wow-faktorom, poput onih u potpisu Valentina, Stelle McCartney i Puccija.

 

 

 

 

 

Image 

3. Uzorci
 

Ne postoji uzorak koji se gđici. Miller ne bi svidio, a i oni su sastavni  dio boho-chic stila koji je još uvijek njezin zaštitni znak. Osim za dnevne lookove, Sienna uzorke voli i na malim haljinama za nešto posebnije prilike, poput one iz kolekcije Matthew Williamson za H&M ili one u potpisu Poltock+Wash.

 

 

 

 

 

Image 

4. Pruge podižu outifte


Obični casual outfit postat će nešto posebno ako se u njemu nađe zaštitni znak pariškog chica – prugice. Sienna to zna i u Parizu i Londonu i New Yorku, a takvu majicu uključila je i u kolekciju za svoju liniju Twenty8Twelve.

 

 

 

 

 

 Image

5. Šljokice su obvezne
 

Miller zna da se malo sjaja vidi daleko. Posebno ako se nosi u obliku večernje mini haljine. Ona je birala primjerke Balmaina, vlastitog branda Twenty8Twelve te Burberryja. 

 

 

 

 

 

 

 

I.R.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno