4 top lokacije u regiji koje ćete jedva čekati posjetiti sa svojom sestrom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 top lokacije u regiji koje ćete jedva čekati posjetiti sa svojom sestrom

Tekst:

Marija Perić

PUTOVANJA
29.4.2022.

Ove top lokacije biti će vaš omiljeni odabir za putovanje sa sestrom, pogotovo ako volite šetnje, dobru hranu, arhitekturu ili pogled na more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U regiji smo pronašli nekoliko gradova na čijim ulicama ćete uživati kako u prekrasnom krajoliku, tako i u popločanim ulicama starih gradova. Rado ćete vi i vaša sestra istraživati cafe i restorane, muzeje i parkove, kao i plaže i luke. Sve od Slovenije do Crne Gore, izdvojili smo 4 top lokacije koje će biti idealne za mali bijeg vikendom, a brzo ćete naći onu koja vama i vašoj sestri najviše odgovara. I da čujemo, koju lokaciju vi najradije birate?

 

Budva, Crna Gora
 

Posjeta gradu na moru, Budvi, biti će savršena u društvu vaše sestre. Izležavanje na Mogren plaži, upoznavanje Starog grada i Citadele, kao i šetnja do poznatog kipa balerine uljepšati će vašu posjetu i biti pozadina za kreiranje posebnih uspomena.

 Ljubljana, Slovenija
 

Bilo da šetate Tivoli parkom ili uživate u Starom gradu, brzo ćete se uvjeriti da je Ljubljana idealna za uživanje. Idealna je i za duge šetnje, ali i povremene pauze u simpatičnim cafeima i druženje uz slastice i kavu.

 Beograd, Srbija
 

Kalemegdan Park i Knez Mihailova ulica samo su uvod u živi i zabavni glavni grad Srbije. Htjeti ćete sa svojom sestrom prošetati Skadarlijom, istražiti muzeje, kao i upoznati zavidnu arhitekturu i gourmet ponudu grada.  

 Rovinj, Hrvatska
 

Ovaj grad na obali također može biti top lokacija za posjetu sa sestrom. Samo uživanje s pogledom na more i luku gotovo da je dovoljno, no ako vam to slučajno dosadi, možete posjetiti Stari grad, Brijune i izgubiti se u šetnji neodoljivim glavnim ulicama Rovinja.

 

***
Naslovna fotografija: @sincerelyjules

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno