4 trika uspješnih žena za produktivnost kroz dan - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

4 trika uspješnih žena za produktivnost kroz dan

BONJOUR superwoman
11.9.2020.

U današnjoj užurbanoj svakodnevnici često se suočavamo sa manjkom kreativnosti i trenucima u kojima se osjećamo beuzspješno prilikom rješavanja zadatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira u kojoj sferi se pronalazimo, istražili smo kako uspješne dame kreiraju svoj dan ispunjen produktivnošću i koje su njihove navike koje će nam pomoći da postanemo najbolja verzija sebe i koje će pozitivno djelovati na razinu energije.

Foto: pexels.com

RUTINA ZA DOBRO JUTRO

Reese Witherspoon kaže da je njena jutarnja rutina tajna njenog uspjeha. Ranijim buđenjem, točnije prije nego što započne svoj radni dan, pročita nekoliko newslettera jer voli biti uključena u svim aspektima, razgovarati o svim stvarima i voditi konstruktivne razgovore sa ljudima. Kao još jednu stvar koja je dio njene jutarnje rutine navodi vježbanje jer joj pomaže u razmišljanju i zbog čega se osjeća kao bolja osoba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

ČIST RADNI STOL

Marianna Hewitt je blogerica koja posjeduje popularni brend za njegu kože Summer Fridays. Kaže da većinu vremena provodi za svojim stolom, pa joj je vrlo važno da je radni stol uredan i da je okružena stvarima koje pomažu u fokusiranju na posao. Neki od njenih omiljenih gadgeta i esencijali predmeti su naočale sa zaštitom za plavo svjetlo, kocka za produktivnost, notebook, planer, difuzer i voda.

Foto: @marianna_hewitt

ODMORITE SE

Ella Mills je osnivačica poznatog bloga Deliciously Elle. Poznata je po svojim zdravim receptima i nekoliko uspješnih kuharica. U užurbanoj svakodnevnici, Ella navodi da, kad god može, pokušava se što više isključiti iz radne rutine. Na taj način ona može imati malo prostora za kreativnost i odmor. Otkrila je da sa stalnim usmjerenjem i pogledom na ekrane uređaja, tok njene kreativnosti ne ide dobro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deliciously Ella (@deliciouslyella) on

PLANIRAJTE SVOJE VRIJEME

Michelle Obama je bivša prva dama SAD-a, ali je također pravnica, autorica i njena produktivnost krije se u planiranju. Naime, ona navodi da jednostavno mora imati full organiziranost da bi bilo što učinila. Ono što je posebice zanimljivo jeste da Michelle prvo planira privatne aspekte života, porodičnog vremena, treninga i slično, a zatim ostatak vremena raspodijeli za posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

 ***
Naslovna fotografija: @marianna_hewitt 
Tekst: Ilda Lihić-Isović 

BONJOUR superwoman , 11.9.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@marianna_hewitt

Podijeli:

Posljednje objavljeno