4 pozitivne stvari koje možete napraviti za svoju karijeru već danas - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 pozitivne stvari koje možete napraviti za svoju karijeru već danas

Tekst:

Bonjour.ba

POSLOVNI SAVJETI
15.1.2019.

 Prvi mjesec – simbol novih početaka, novih ciljeva, novih rezolucija. I dok nas na početku godine drži snažan entuzijazam oko ostvarenja svih naših želja, važno je tu strast zadržati kroz cijelu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tome će vam navike uz koje ćete marljivo raditi na razvijanju vještina, napredovanju na radnom mjestu, ali i uspješno balansirati između privatnih i poslovnih obveza te organizirati vrijeme na najbolji mogući način.
Zbog toga smo u nastavku izdvojili 4 stvari koje će vam, neovisno o trenutnom poslu, pomoći da vaše vrijeme i ciljeve posložite na najbolji mogući način.


# PODIJELITE VAŠE ZNANJE I VJEŠTINE S DRUGIMA
Volontirajte – ali neka vaš doprinos bude upravo vaše znanje. Srednjoškolci, kolege iz ureda ili mamina prijateljica, mogu biti vaš nov partner za učenje o poslovnim vještinama koje ponosno ističete u vašem životopisu. Budite im mentor i darujete im vaše vrijeme. Ne samo da ćete tako učiniti nešto lijepo za vašu karijeru, nego ćete se i vi osjećati sjajno.

#ČITAJTE
Jer je to najbolji način kako da razvijete nove horizonte i naučite nove stvari. Naslovi koje birate uz to vas mogu i inspirirati i potaknuti na promjenu.

# ISPROBAJTE NEŠTO NOVO
Dnevna rutina pomaže nam da se lakše nosimo s izazovima svakodnevice, no, sve vremena na vrijeme, pametno je dodatno ju začiniti i dati potreban boost. Novi hobi, putovanje ili online tečaj – sve su to aktivnosti koje će vam pomoći da izađete iz zone ugode i napravite nešto za sebe.


# ZAPIŠITE TRI GLAVNA CILJA KOJA ŽELITE OSTVARITI U OVOJ GODINI
I nemojte misliti da postoje ograničenja u broju ciljeva. Čak štovište, kada ih napišete što više, bit ćete korak bliže spoznaji što uistinu želite i na što trebate usmjeriti vašu pozornost. I ne postoje blesavi ili neostvarivi ciljevi. Odredite vremenski rok za ostvarenje, podijelite ih s drugima i pratite napredak iz mjeseca u mjeseca. U cijeloj avanturi pomoći će vam upravo planer, a CHICovnik uz master plan s koracima i ciljevima za godinu, sadrži i to-do liste po danima, financijski planer, notes, bojanku i dnevnik zahvalnosti, što ga pretvara u sjajnog osobnog asistenta.

 

chicovnik

CHICovnik online naruči ovdje.

 

MODAMO & CHICovnik te daruju!

P.S. Znamo da je ostvarenje osobnih i poslovnih ciljeva velika stvar, zato smo odlučili dvije dame nagraditi s CHICovnikom koji će im pomoći da se uistinu uhvate u koštac s promjenama i motivira ih da imaju super produktivnu i uspješnu 2019.godinu. Klik OVDJE za sudjelovanje u nagradnom natječaju na @MODAMO. Instagram profilu. Igramo se do četvrtka, 17.1.2019. do 20:00h. Sretno!

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno