4 pozitivne stvari koje možete napraviti za svoju karijeru već danas

POSLOVNI SAVJETI
15.1.2019.
 Prvi mjesec – simbol novih početaka, novih ciljeva, novih rezolucija. I dok nas na početku godine drži snažan entuzijazam oko ostvarenja svih naših želja, važno je tu strast zadržati kroz cijelu godinu.

U tome će vam navike uz koje ćete marljivo raditi na razvijanju vještina, napredovanju na radnom mjestu, ali i uspješno balansirati između privatnih i poslovnih obveza te organizirati vrijeme na najbolji mogući način.
Zbog toga smo u nastavku izdvojili 4 stvari koje će vam, neovisno o trenutnom poslu, pomoći da vaše vrijeme i ciljeve posložite na najbolji mogući način.


# PODIJELITE VAŠE ZNANJE I VJEŠTINE S DRUGIMA
Volontirajte – ali neka vaš doprinos bude upravo vaše znanje. Srednjoškolci, kolege iz ureda ili mamina prijateljica, mogu biti vaš nov partner za učenje o poslovnim vještinama koje ponosno ističete u vašem životopisu. Budite im mentor i darujete im vaše vrijeme. Ne samo da ćete tako učiniti nešto lijepo za vašu karijeru, nego ćete se i vi osjećati sjajno.

#ČITAJTE
Jer je to najbolji način kako da razvijete nove horizonte i naučite nove stvari. Naslovi koje birate uz to vas mogu i inspirirati i potaknuti na promjenu.

# ISPROBAJTE NEŠTO NOVO
Dnevna rutina pomaže nam da se lakše nosimo s izazovima svakodnevice, no, sve vremena na vrijeme, pametno je dodatno ju začiniti i dati potreban boost. Novi hobi, putovanje ili online tečaj – sve su to aktivnosti koje će vam pomoći da izađete iz zone ugode i napravite nešto za sebe.


# ZAPIŠITE TRI GLAVNA CILJA KOJA ŽELITE OSTVARITI U OVOJ GODINI
I nemojte misliti da postoje ograničenja u broju ciljeva. Čak štovište, kada ih napišete što više, bit ćete korak bliže spoznaji što uistinu želite i na što trebate usmjeriti vašu pozornost. I ne postoje blesavi ili neostvarivi ciljevi. Odredite vremenski rok za ostvarenje, podijelite ih s drugima i pratite napredak iz mjeseca u mjeseca. U cijeloj avanturi pomoći će vam upravo planer, a CHICovnik uz master plan s koracima i ciljevima za godinu, sadrži i to-do liste po danima, financijski planer, notes, bojanku i dnevnik zahvalnosti, što ga pretvara u sjajnog osobnog asistenta.

 

chicovnik

CHICovnik online naruči ovdje.

 

MODAMO & CHICovnik te daruju!

P.S. Znamo da je ostvarenje osobnih i poslovnih ciljeva velika stvar, zato smo odlučili dvije dame nagraditi s CHICovnikom koji će im pomoći da se uistinu uhvate u koštac s promjenama i motivira ih da imaju super produktivnu i uspješnu 2019.godinu. Klik OVDJE za sudjelovanje u nagradnom natječaju na @MODAMO. Instagram profilu. Igramo se do četvrtka, 17.1.2019. do 20:00h. Sretno!

 

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: