3 besplatne mobilne aplikacije koje će vam pomoći u vođenju osobnih financija

POSAO & ŽIVOT
3.12.2019.

Vjerujemo da je ovaj članak privukao vašu pažnju jer zaista želite unijeti neke nove navike u načinu upravljanja svojim financijama, naučiti gdje sve trošite svoj novac i na kraju – više uštedjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svemu tome vam mogu pomoći aplikacije koje smo izdvojili u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što imaju odlične recenzije korisnika, besplatne su, sa sučeljem koje je jednostavno za korištenje, a neke od njih dolaze i uz widgete i rado će postati vaš financijski menadžer nadohvat ruke.


Odlično je i to što ove aplikacije dolaze uz neke vrlo praktične značajke kao što su podsjetnici o plaćanju ili savjeti o potrošnji, što će vam pomoći u izgradnji zdravih financijskih navika.

Mint

Na njoj možete povezati sve svoje kreditne kartice i račune pa tako imati praktičan pregled svih troškova i primanja na jednom mjestu. Mint će vam slati podsjetnik kada se približite limitu potrošnje, upozoriti na plaćanje određenih računa kada se rok približi, ali i dati savjete možete li trenutno trošiti na kupnju nekog proizvoda ili usluge. Možete ju pronaći na Google Trgovini i App Storeu te nakon instalacije imate opciju kreiranja widgeta na vašem zaslonu što također može biti praktično za direktan pregled.

Wally

Ako tražite aplikaciju koja će vam dati praktičan presjek gdje sve trošite novac, tada je ova aplikacija koja je u potpunosti besplatna idealna za vas. Ona vam omogućava da fotografirate sve svoje račune umjesto da na kraju dana i mjeseca ispisujete sve svoje troškove i primanja. Čak možete uštedjeti dosta vremena u hodanju od lokacije A do B, ukoliko uključite lokaciju na svom mobitelu budući da vas može savjetovati i po tom pitanju. Wally je dostupan za preuzimanje na Google Trgovini i App Storeu.

Pocket Guard

Uz ovu aplikaciju u svakom trenutku znate koliko još imate dostupnog novca za trošenje. Nakon što aplikacija uzme u obzir sve troškove i račune koje imate i jedan dio koji ste odredili za štednju stalno vas može informirati koliko vam je još novca ostalo. Osim toga, vi možete ići korak dalje i zapisati koliko novca trebate za namirnice, za poklone ili neke druge obveze koje imate i tako imati jasan uvid u svoju potrošnju. I ova aplikacija je dostupna na Google Trgovini i App Storeu.

POSAO & ŽIVOT , 3.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno