12 stvari koje će transformirati vaš dnevni boravak

INTERIJERI
13.3.2020.

Ako trenutno razmišljate o tome kako unijeti dašak promjene u stalnu postavu namještaja u vašem dnevnom boravku, postoji par pristupačnih trikova koji vam mogu pomoći realizirati tu zamisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko želite unijeti malenu ili veliku promjenu, jedno putovanje do shopa s namještajem vas dijeli od istinske transformacije vašeg dnevnog boravka u kojemu ćete jedva čekati piti narednu poslijepodnevu kavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ove promjene vam neće biti potrebne ekstremno velike investicije i riječ je o komadima namještaja ili dekorima koje ćete moći koristiti na više načina, a moći ćete ih premijestiti u druge sobe.

Pored toga, ciljali smo na to da pronađemo trikove za transformaciju dnevnog boravka u domovima uređenima u boho, modernom, trendy i minimalističkom stilu, stoga ćete sigurno moći pronaći nešto i za sebe u nastavku.

Kako uz pomoć nekoliko detalja unijeti svježinu u vaš dnevni boravak i osjećaj kao da ste u nekom drugom interijeru, a ne u svom, otkrijte kroz sljedeće fotografije.  

JASTUCI

Par jastuka u pastelnim nijansama, različitih oblika i uzoraka brzo će unijeti promjenu u standardnu postavu vašeg dnevnog boravka.  

POSTERI

Ako ste ludi za grafikama i zanimljivim ilustracijama, dnevni boravak će možda biti dobro mjesto za izlaganje takvih radova.

POLICE

Prazan prostor koji ispunite policama sa sitnicama i dekorima dati će prostoru karakter i određenu toplinu.

LUSTER

Upravo luster može postati glavni akter vašeg dnevnog boravka, ovisno o stilu i obliku koji preferirate. Definitivno komad koji brzo osvježava prostor.

ZID U RAZLIČITOJ BOJI

O ovom interijer trendu smo pisali nešto više ovdje, a odličan je za sve prostore u kojima je dnevni boravak mali i skučen.

BILJKE

Dašak prirode u interijeru koji unosi mir, staloženost i toplinu, sigurno su biljke koje će okrenuti način na koji doživljavate prostor za 360 stupnjeva.

VISOKA LAMPA

Osim što će po danu biti poveznica između ostalih komada namještaja, unijeti će cozy notu navečer kada dnevni boravak bude osvjetljen njenim romantičnim svjetlom.

VISEĆE BILJKE

Biljke su uvijek dobra ideja, pogotovo kada želite kreirati boho i cozy uređenje u svom interijeru.

LJULJAČKA

San iz djetinjstva realiziran u stvarnosti, zar ne?

FOTELJA

Osim što već možete zamisliti svoja lijena poslijepodneva uz knjigu na njoj, fotelja će također efektno promijeniti standardno uređenje vašeg dnevnog boravka i unijeti promjenu.

TABUREI

Pored toga što predstavljaju dodatno mjesto za sjedenje, taburei će imati efektnu stilsku ulogu ukoliko želite unijeti promjenu u izgled vašeg dnevnog boravka.

TEPIH

Tepih u upečatljivoj boji idealan je trik svih dizajnera interijera kada želite kroz cijelu prostoriju provući retro štih ili osvježiti minimalističan prostor.

INTERIJERI , 13.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno