10 prijedloga kako svjetleće ukrase pretvoriti u efektnu dekoraciju na vjenčanju

VJENČANJA
7.11.2019.

Iako su svjetleći ukrasi jedno vrijeme bili sinonim za uređenje motela kakve smo viđali u filmovima čija je radnja smještena u osamdesete, danas su jedan od poželjnijih detalja u interijeru i dodatak koji daje dozu karaktera svakom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vibrantna neonska svjetla odlično se uklapaju u minimalističke kao i industrijski uređene domove, a sve češće su i važan dio dekoracije na vjenčanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jednako kao što neonska svjetla u dnevnom boravku, iznad noćnog ormarića ili hodnik,u mame osmijeh na lice, pozdravljaju i unese cool vibru, isti efekt ćete dobiti ako ga birate kao ukras na vjenčanju.

Dame ga najčešće dodaju uz pozadine za slikanje, slatki stol ili iznad stola mladenaca dozvoljavajući im da suptilno pozovu na fotografiranje, kušanje slastice ili pridonesu romantičnoj atmosferi uz ljubavnu izjavu.


Lijepo se uklapaju u svaki stil vjenčanja, od minimalističkog do boho stila, a ove ukrase možete i sami kupiti te nakon vjenčanja dodati u dom. Osim toga, zabavni su, mijenjaju način na koji gledate cjelokupno uređenje i nose toplu poruku. Ako ste i vi u potrazi za inspiracijom kako uz ovaj svjetleće ukrase iskazati stav i kreirati vibrantan prostor i na dan vjenčanja, ove fotografije su odlična inspiracija.

VJENČANJA , 7.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno