10 filmova u kojima možete uživati tijekom vikenda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 filmova u kojima možete uživati tijekom vikenda

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
14.7.2023.

Bilo da uživate gledati omiljene filmske naslove u svježini svoje sobe ili u prostoriji ispunjenoj bliskim osobama, ljubitelj ste romantike ili pak dobrog trilera - bez brige . Napravili smo popis filmskih uspješnica različitih žanrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Beautiful Boy

Biografski je i dramski film iz 2018. godine sa veoma inspirativnom pričom mladića koji se bori s ovisnosti. U glavnim ulogama su slavni hollywoodski glumci Timothee Chalamet i Steve Carell.
Catch Me If You Can

Kultni film iz 2008. godine koji govori o 21-godišnjem krivotvoritelju koji na veoma lukav način postaje sve što poželi.
Green Book

Film koji se može pohvaliti s nagradom Oscar predstavlja prekrasnu priču o zanimljivom partnerstvu koje se pretvara u nadahnjujuće prijateljstvo.

Heartbreaker

Romantična francuska komedija o zavodniku čiji je zadatak prekid nesretnih veza. S Vanessom Paradis i Romainom Durisom ova komedija će vas nasmijati do suza.
The Invisible Guest

Španjolski misteriozni triler koji govori o uspješnom poduzetniku povezanim s neobičnim ubojstvom. Naime, radi se o filmu je koji će vas u neizvjesnosti držati do samog kraja.

About A Boy

Simpatična komedija s Hugh Grantom u glavnoj ulozi koja nam dočarava neobično prijateljstvo između nezrelog mladića i sramežljivog dječaka.

Notting Hill

Znate oni filmovi kojima se rado vraćamo iz godine u godinu? Upravo jedan od takvih je Notting Hill. Radi se o nesvakidašnjoj ljubavi između slavne američke glumice i vlasnika knjižare u Londonu.

The Talented Mr. Ripley

Američki psihološki triler snimljen prema istoimenom romanu koji već godinama uživa popularnost već generacijama. Radnja se događa u Italiji, a kako ne želimo otkriti previše reći ćemo samo da priča govori o siromašnom mladiću, ubojstvu i krađi identiteta.

Little Women

Filmska adaptacija istoimenog romana Louise May Alcott koja govori o četiri mlade dame koje maštaju o različitim stvarima.

The Light Between Oceans

Emocionalna drama koja pokazuje istinsku majčinsku ljubav s Aliciom Vikander i Michaelom Fassbenderom u glavnim ulogama. * * *
Naslovna fotografija: @oiaoooa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno