(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
14.7.2014.

12 najboljih vježbi za sagorijevanje kalorija!   Današnji trening je rezerviran za one koji se ne srame izjasniti lijenima za tjelovježbe, svakodnevne odlaske u fitness centre, naporne sate vježbanja u teretanama. One kojima poslovne i obiteljske obveze ne ostavljaju gotovo nimalo slobodnog vrijeme. One kojima je potrebna brza i efikasna tjelovježba koja im skupa sa pripremom „terena“ i tuširanjem nakon neće oduzeti više od 20 minuta. Zvuči teško ostvarivo, ali je moguće. Rekviziti vam nisu potrebni, samo čvrsta volja uz dobru glazbenu podlogu. Ok, još sitnica, dobra zvučna izolacija i tolerantni susjedi koji neće zamjeriti povremeno podrhtavanje zidova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, šalimo se, nećemo pretjerivati, ali, za svaki slučaj, budite spremni skakati. Visoko i jako. U čast kalorijama koje će nakon ovog intenzivnog desetominutnog treninga iščeznuti kao rukom odnešene.

{youtube}-HJcmTCKGqY{/youtube}

Postoji li bolji način od početka radnog tjedna od zdrave voćno-povrtne kombinacije spremljene u napitku? Za nas ne. Stoga, ovaj put smo se odlučili za mix agruma, omiljenih jagoda i višestruko korisne mrkve.

Potrebni sastojci :

1 naranča
1/2 limuna
5 jagoda
1 mrkva
med, smeđi šećer, umjetni zaslađivač po želji

vocni-frape 

Sve sastojke smiksajte u blenderu, potom spremljeni napitak sa par kockica leda servirajte i podijelite sa ukućanima. Znate već, sharing is caring. Sretan ponedjeljak vam želimo!

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno