Otkrijte ukusne win-win proizvode koji vam pomažu da (p)ostanete u formi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Otkrijte ukusne win-win proizvode koji vam pomažu da (p)ostanete u formi

Tekst:

Bonjour.ba/PR

GOURMET
22.9.2022.

Da li je moguće da snack sa visokim udjelom proteina, bez laktoze, glutena i bez šećera bude i ukusan? A šta ako uz to pripomaže da (p)ostanete u formi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zott Protein proizvodi su pravi odgovor na ova pitanja. Napravljeni su za sve one koji ponekad zbog okupiranosti svakodnevnog života, ne stignu uvijek da paze na ishranu. Za one koji ne brinu samo o sebi, nego i svojim voljenim. 
Zott Protein jogurti su dostupni u 4 ukusna okusa: malina-nar, borovnica, jagoda te narandža-breskva. Ukusni su, sadrže visok procenat proteina koji doprinosi izgradnji mišićne mase, podiže imunitet i pospješuje metabolizam. Prava pomoć za one koji žele da smršaju ili da izgrade mišiće.

Zott Protein pudinzi su ukusan i odličan snack. Dostupni su u dva omiljena okusa: čokolada i vanilija.

 Zadovoljit će glad i potrebu za nečim slatkim, bez negativnog utjecaja na vašu figuru. Nema potrebe za odricanjem od ukusnog zadovoljstva i potrebe za posezanjem za drugim rješenjima, koja možda nisu baš najbolja za održavanje figure. Zott Protein proizvodi postižu ravnotežu između onoga što je dobro za tvoje tijelo i želje za nečim ukusnim u momentima opuštanja i odmora. Zott Protein, uvijek win-win.

***
Foto: Zott PR

Povezani članci

Najpopularniji članci