Pronašli smo kolekciju nakita koja će vas osvojiti intenzivnom plavom nijansom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pronašli smo kolekciju nakita koja će vas osvojiti intenzivnom plavom nijansom

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
3.6.2024.

Nakit nije običan modni dodatak, to je decentan način da predstavimo naš estetski izričaj i svijetu pokažemo vlastitu autentičnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada govorimo o nakitu stvorenom za to da nas prati kroz čitav život, pomislimo na brend koji sa sobom nosi tradiciju i kreira neodoljive komade nakita - Zlatarna Celje.

 Zlatarna Celje ove godine slavi 180 godina svog postojanja. Ova obljetnica predstavlja svjedočanstvo dugogodišnje tradicije, bogatog iskustva i neprekidnog praćenja modnih trendova kroz vlastiti dizajn nakita. Od svog osnutka 1844. godine, Zlatarna Celje je izrasla u prepoznatljiv brend koji djeluje lokalno, a razmišlja globalno, zbog čega su prepoznati i cijenjeni kako na domaćem tlu, tako i nadaleko izvan naših granica.

Majstori zlatari i tehnolozi Zlatarne Celje svojim znanjem, predanošću i ljubavlju prema svakom komadu nakita omogućuju da dizajnerske zamisli postanu stvarnost. Od 1844. godine, ova kombinacija strasti i stručnosti omogućava stvaranje nakita koji osvaja srca.
Danas, njihovi brendovi Zlatarna Celje i Lencia sinonimi su za visoku kvalitetu i izvanredan dizajn, a nas je posebno osvojila nova kolekcija pod nazivom Blue Goddess, unikatnim dizajnom i upečatljivim plavim detaljima.


Kolekcija Blue Goddess

Jedan od najsvježijih primjera kreativnosti i majstorstva Zlatarne Celje je kolekcija Blue Goddess. Ova zlatna kolekcija, čiji je središnji motiv poludragi kamen lapis lazuli, stvorena je za one koji žele osjetiti povezanost s vlastitom božanskom prirodom.
Lapis lazuli, poznat po svojoj dubokoj plavoj boji, simbol je samosvijesti i jedinstva s nečim većim od nas samih. Kolekcija sadrži prsten, ogrlicu i dvije verzije naušnica, a svaki komad odiše nebeskim plavetnilom okruženim mat žutim zlatom i plavim kubičnim cirkonima.
Inspiracija za Blue Goddess dolazi iz svijeta bez granica, gdje božice borave i gdje se mašti prepušta potpuna sloboda.

* * *
Foto: Zlatarna Celje

Povezani članci

Najpopularniji članci