Bonjour.giveaway: Proglasili smo dobitnike, otkrijte jeste li osvojili Zlatar Sofić prsten! - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Bonjour.giveaway: Proglasili smo dobitnike, otkrijte jeste li osvojili Zlatar Sofić prsten!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNI DODACI
18.4.2023.

Često možemo čuti izjavu kako ključ uspješne kombinacije leži u detaljima, a taj detalj je najčešće komad upečatljivog nakita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada sofisticiranu izradu i kvalitetne materijale nakita spojite s odličnom pričom koja stoji iza stvaranja, dobijete modernu tradiciju kakvu čini i nakit Zlatar Sofić

 

Foto: Zlatar SofićZlatarska radnja Sofić S., sada već s dugogodišnjom tradicijom, prepoznatljiv je brend ručno rađenog nakita s adresom u srcu Baščaršije, Gazi Husrev – begova 39. Kreativci zlatare Sofić temeljitim istraživanjima stvaraju zbirku vjernih replika tradicionalnog nakita pronađenog na prostorima BiH. 

Ovi unikatni komadi nakita rađeni su od izvornih materijala kao što su zlato, srebro, drago i poludrago kamenje. Za izradu jednog komada nakita u proizvodnji učestvuje cijeli jedan tim koji može raditi i do nekoliko dana. Nakon što i sami postanete vlasnici nakita Zlatar Sofić sigurni smo da će se taj sofisticirani komad prenositi s koljena na koljeno te nastaviti oslikavati tradiciju u godinama pred nama.

 

Foto: Zlatar SofićPrsten 'Zupčanik'

Kao što svaki veliki brend možemo prepoznati po jednom komadu ili oznaci, Chanel po tvid jakni ili znak 'tačno' koji instant povezujemo s brendom Nike, tako smo sigurni da za većinu prsten 'Zupčanik' predstavlja sinonim za ovaj priznati brend nakita. 


Foto: Zlatar Sofić

 


Prsten 'Zupčanik' je, kao i ostali komadi nakita iz kolekcije Sofić, kreiran po uzoru na prsten kreiran prije više od 150 godina. Riječ je o prstenu iz druge polovine 19. stoljeća pronađenog u Zavidovićima. Prsten 'Zupčanik' je kreiran u 2 modela, od srebra i od srebra/24 pozlata, krunica je omjera 26mm. 

Foto: Zlatar SofićBonjour.ba Facebook i Instagram giveaway 

S učešćem u našoj nagradnoj igri odlučili smo vas obradovati s 2 prstena 'Zupčanik' u srebro 24/pozlata modelu. Na ovaj način ćete preko našeg Bonjour.ba Facebook profila imati priliku osvojiti dio prekrasne tradicije BiH. Za one kojima je Instagram odabrana socijalna mreža - vas čeka ista nagrada na Bonjour.ba Instagram profilu

'Neka Vaš stil priča priču o Vama.'

 

Foto: Zlatar Sofić

Bonjour.giveaway - Dobitnici nagrada
 

Drage dame, hvala što ste se igrale s nama. Dobitnica našeg Facebook darivanja i Zlatar Sofić prstena je Amra Hrustić Šabanović, a dobitnica našeg Instagram darivanja i Zlatar Sofić prstena je @pljakic.n. Čestitamo!

Zamolit ćemo vas da se sa svojim kontakt informacijama javite u Bonjour.ba Facebook Inboks i Instagram Direct

* * *
Fotografije: Zlatar Sofić  

Povezani članci

Najpopularniji članci