Život sa stilom: Zavirite u dom omiljenog para modne industrije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Život sa stilom: Zavirite u dom omiljenog para modne industrije

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
5.2.2015.

On je buyer za MyTheresa.com, a ona je urednica u njemačkom Harper's Bazaar magazinu. Zajedno, dokaz su da su neke stvari bolje udvoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihove fotografije smo počeli zamjećivati još prije par tjedana mode. Ipak, teško je ne primijetiti muškarca u savršeno krojenim klasičnim odijelima sa otkačenim modnim dodacima u društvu nasmijane visoke plavuše odjevene u neke od upečatljivijih komada sezone, koji su, također kombinirani sa otkačenim modnim dodacima.
Coveteur novinari su zavirili u njihov dom u Münchenu i istražili što to ovaj modni dvojac krije u svom ormaru. Veronika je otkrila da je njena prva dizajnerska torba bila roza Louis Vuitton torba s monogramom, a Justin je komentirao da svaki muškarac sa stilom u ormaru treba imati savršen crni kaput, crne kožne cipele i savršeno odijelo. Na Veroniki, osim, naravno, Agent Provocateur komada, obožava vidjeti Pradine haljine iz proljetne kolekcije, dok Veronika na Justinu voli kombinaciju jeans traperica i crne majice. Njihov savjet za uspjeh u modnoj industriji?
Budite orginalni i posvetite se obavljanju samo jednog posla. Ali ga radite savršeno.

Kako izgleda dom Justin O'Shea i Veronike Heilbrunner, pogledajte u nastavku.

PreviousNext


Foto: thecoveteur.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno