Inspiracija za fotografije vjenčanja: Donosimo inspiraciju! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zimsko vjenčanje: Inspiracija za vaše wedding fotografije

Tekst:

Nevena Divčić

VJENČANJA
3.1.2024.

Vjenčane fotografije snimljene tijekom zimskih mjeseci nose sa sobom jedinstvenu ljepotu i romantičnu atmosferu koja se teško može rekreirati u drugim godišnjim dobima, ali i izazov da iste prilagodimo vremenskim uslovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Koliko god da snijeg doprinosi magičnom doživljaju ovog događaja i okruženju, sa sobom vam sigurno donosi i malo brige o vremenskim uslovima na dan vjenčanja ili na dan kada želite napraviti svoje zajedničke fotografije. 

Kako biste unaprijed bili spremni i bez brige dočekali svoj dan, spremni da proslavite i da ovo zaista bude dan samo za uživanje, do sada smo govorili o odabiru frizure, makeupa, a čak i šta obući ako ste gost na jednom zimskom vjenčanju

 Nešto na otvorenom

Ne dajte da vas podnaslov zavara, neovisno o tome gdje fotografije nastanu, ako se vaša energija uskladi s okruženjem, one će svakako biti bajkovite. Međutim, ako pred vama nije kišni i siv dan ili imate vremena za odlazak na obližnju planinu onda ćete uživati u fotografijama u snježnom okruženju. Bajkovito!

 Nešto u zatvorenom

Fotografije kojim fotograf "lovi" spontane momente vaše proslave ili vjenčanja u zatvorenom imaju posebnu čar i definitivno su nam svima među omiljenim. Dodatno, osim atmosfere i uspomena s gostima, napravite fotografije s članovima porodice koje će imati posebno mjesto u vašoj arhivi.

 Detalji i boje

Fotografije detalja poput mašni u kosi, lokni, nakita koji nosite i dekoracije će doprinijeti zadržavanju ovog događaja u što boljem sjećanju.

 

* * *
Naslovna fotografija: @_anti_bride

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno