Ženstvene i efektne haljine u bajkovitoj kampanji branda La Jupe

MODNE VIJESTI
3.12.2018.
La Jupe brand je već nekoliko godina sinonim za upečatljive, ženstvene haljine elegantnog kroja čiji dizajn potpisuje Sanja Dujmović. Upravo su one u fokusu njihove blagdanske kampanje. Inspiraciju za kolekciju Sanja je pronašla u toplom blagdanskom duhu i raspoloženju, ali i u ženi koja je drugačija i ženstvena, a istodobno decentna i romantična.

Kolekcijom dominiraju atraktivne maxi haljine od toplog pliša te midi haljine ukrašene detaljima od tila, čipke ili cvjetnog uzorka, koje naglašavaju žensku siluetu i laskaju figuri. Bogata tekstura i odabir tkanina kao što su pliš i čipka daju i poseban svečan te glamurozan efekt modelima koji prate liniju tijela ili senzualno padaju. Posebnima ih čine fini materijali i kvaliteta izrade s naglaskom na funkcionalnost, udobnost i nosivost. U La Jupe radionici ponosni su upravo na vrhunsku kvalitetu izrade - haljine se ručno šivaju, a proces proizvodnje je u potpunosti personaliziran, tj. svaka haljina se šiva prema točnim mjerama klijentica.

lajupe clanak

Jedna od poznatijih hrvatskih modnih influencerica, Lidija Lešić, pred objektivom talentirane Rajne Raguž, savršeno je utjelovila lice blagdanske kampanje branda La Jupe, a Cafe Gymnasium poslužio je kao scena za kreiranje ove blagdanske modne priče.
Za kosu su zaslužne čarobne ruke frizerskog tima iz salona Sophie, a za make up Marko Tolić.

PreviousNext

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: