#MySkinMyWay: Što ženama uvijek daje samopouzdanje? Otkrivamo kroz iskrene odgovore naših čitateljica! - Bonjour.ba - bh...

#MySkinMyWay: Što ženama uvijek daje samopouzdanje? Otkrivamo kroz iskrene odgovore naših čitateljica!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

POSAO & ŽIVOT
30.6.2022.

Izgradnja samopouzdanja česta je tema naših razgovora u uredništvu i tijekom mjesečnih sastanaka marljivo radimo na osmišljavanju članaka koji će poslužiti kao svojevrsni šalabahter svim našim čitateljicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako recept za izgradnju samopouzdanja nije lako kreirati, shvatili smo da je najbolje stvoriti malene rituale i pomoći damama koje čitaju Bonjour.ba u tome da potraže jedinstvene stvari koje njih vesele. Podsjetiti vas da vrijedite i da u svakoj od vas postoji nešto posebno jedna je od naših najdražih misija.

 

Foto: Pexels


Kako bismo se osjećali lijepo u svojoj koži trebamo istražiti što nas pokreće, inspirira i čini zadovoljnima. U želji da pronađemo odgovor na ovo istraživanje, u sklopu nove Gillette Venus kampanje #MySkinMyWay razgovarali smo i sa Andreom Tomašević Kolenda i Aidom Jahić koje su nam otkrile koje stvari i (beauty) rituali njima daju samopouzdanje.

Uz njihove odgovore, nismo mogli odoljeti da ne pitamo i vas, naše čitateljice, što vama uvijek ulijeva samopouzdanje. Vaši odgovori uvjerili su nas da svatko od vas ima svoj maleni trik kako se osjećati bolje svakog dana, bilo da je riječ o skincare rutini, ritualima prije odlaska u krevet ili pak podršci i ljubavi najmilijih. Reći ćemo samo da se veselimo isprobati neke od vaših ideja kako probuditi samopouzdanje za sve dane kad se ne osjećamo samouvjereno.

 

Foto: Pexels


Iskrene odgovore naših čitateljica na pitanje što njima daje samopouzdanje otkrijte u nastavku.

 

***
Naslovna fotografija: Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci