8 mobilnih aplikacija uz koje ćete uređivati Instagram Stories i fotografije poput profesionalca

BONJOUR.CLUB
5.5.2020.

Ako i vi rado dijelite fotografije, videje i svakodnevne sitnice koje vas inspiriraju na društvenoj mreži Instagram, onda bi vašu vizualnu komunikaciju s pratiteljima mogle dodatno olakšati i upotpuniti ove aplikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaša kreativnost na Instagramu sada može doći do većeg izričaja zahvaljujući zabavnim, odlično dizajniranim, jednostavnim aplikacijama uz koje ćete moći kreirati zanimljiviji sadržaj i uređivati vaše fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdvojili smo čak osam aplikacija koje će vam omogućiti kreiranje Instagram objava i priča koje neće proći neprimjećeno. Uz postavke u ovim aplikacijama moći ćete se igrati pri dizajniranju, bolje ujednačiti svoj Instagram feed, ali i kreirati jedinstvene i interaktivne Instagram priče.

Koje aplikacije definitivno trebaju naći svoje mjesto na zaslonu vašeg mobitela, otkrijte u nastavku.

Pixlr

Ova zabavna aplikacija vam ostavlja mnoštvo mjesta za eksperimentiranje i uređivanje fotografija. Pored toga što možete dodati tekst, kreirati kolaže i imate neke još priličito osnovne funkcije uređivanja kontrasta na fotografiji, ova aplikacija će vam omogućiti da pretvorite fotografije u crteže, promijenite pozadinu i uistinu budete kreativni na razne načine. Dostupna je za iOS i Android uređaje.

Insta Square

Kroz ovu aplikaciju kreirati ćete fotografije koje imaju line art grafiku odmah pored vas. Pored toga što možete mijenjati poziciju i veličinu grafike, u aplikaciji imate i još par zabavnih opcija za uređivanje koje će vašu Instagram igru pomaknuti na neku novu razinu. Dostupna je za iOS i Android uređaje.

Canva

Aplikacija koja je odavno odnijela simpatije mnogih radi svoje jednostavnosti i svestranosti je sigurno Canva. Zahvaljujući mnoštvu opcija, templatea i oblika vizuala, u Canvi možete kreirati vizualno zanimljive Instagram objave i Instagram priče koje će privući pozornost. Osim toga, u ovoj aplikaciji možete kreirati mnogo toga – od pozivnice i čestitke, sve do flyera, brošura i slično, a odnedavno aplikacija ima opciju dodavanja videa, stickera kao i izrezivanja fotografija što su itekako korisna poboljšanja. Dostupna je za iOS i Android uređaje.

Nebi – Film Photo

Ukoliko ste ljubitelji svega što ima predznak retro i vintage, ovo je aplikacije za vas. Nebi aplikacija čini da vaše fotografije izgledaju kao da su uslikane analognim fotoaparatom te vam omogućuje da na vaše već uslikane i uređene fotografije dodate druge retro filtere i date im zrnatost tipičnu za fotografije iz starih arhiva. Dostupna je za iOS i Android uređaje.

Huji

Aplikacija koja je osvojila srca svih onih zaljubljenika u analogne aparate je Huji. I ova aplikacija funkcionira na nekim principima analognog fotoaparata jer nikad niste stopostotno sigurni kako će fotografija ispasti na kraju. No, upravo to joj daje čar jer u obradi u ovoj aplikaciji vaša fotografija dobije posebne efekte i onaj zrnasti izgled koji vole svi ljubitelji vintage fotografija. Dostupna je za iOS i Android uređaje.

Photo Editor Pro - Polish

Ukoliko ste već isprobali standardne i dobro poznate aplikacije za uređivanje kao što su VSCO i Adobe Lightroom, ova aplikacija biti će osvježenje na vašem mobitelu. Polish je aplikacija koja dolazi sa plativim i besplatnim prekrasnim efektima uz pomoć kojih ćete moći kreirati efektne Instagram priče, ali i ujednačen Instagram feed koji ste oduvijek htjeli imati. Dostupna je za iOS i Android uređaje.

InShot

Ukoliko često snimate, montirate i objavljujete videe na vašem Instagramu, ovu aplikaciju trebate imati na svom mobitelu. Pored toga što vam omogućuje vrlo jednostavno uređivanje i montiranje videa, često dodaju razna druga poboljšanja, sadrži i efekte, omogućuje dodavanje glazbe u pozadini videa te nema watermark (nekada se pojavi, no možete ga ukloniti besplatno ako pogledate kratku reklamu). Dostupna je za iOS i Android uređaje.

Adobe Spark

Ljubitelji animacije, ovo je aplikacija za vas. Kroz Adobe Spark kreirati ćete animirane Instagram priče i objave koje izgledaju profesionalno i uglađeno. Možete animirati tekst i fotografije i potaknuti vaše pratitelje na veću interakciju. Dostupna je za iOS i Android uređaje.

BONJOUR.CLUB , 5.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

unsplash.com, newdarlings.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno