4 biljke idealne za zeleni makeover kupaonice

INTERIJERI
9.10.2019.

Kako biste vašu kupaonicu pretvorili u zeleni kutak i kreirali spa atmosferu, ne trebate izdvajati velike svote novce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što vam treba jesu biljke koje će dati dodatnu toplinu prostoru te kreirati oazu kakvu ćete pronaći i u interior magazinima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biljke u kupaonici su jedan od mini pristupačnih trendova, koje ostavljaju estetski zanimljiv dojam te unose dodatnu svježinu u prostor.

Prije kupovine biljke, svakako imajte na umu količinu svjetlosti koju će dobiti u vašoj kupaonicu te postotak vlažnosti, kako biste uistinu pronašli onu koja će savršeno odgovarati vašoj kupaonici. Možete ih staviti na pod ili na namještaj, pored kade ili objesiti na zid. Mi imamo 4 prijedloga koja će se lijepo uklopiti u svaku kupaonicu. 

BAMBUS

Držite ga u vazi izloženoj djelomičnoj svjetlosti te zalijevajte s mlakom vodom svakih tjedan dana.

PAPRATNJAČE

Nemojte ih držati na direktnom sunčevom svijetlu - savršene su za slabo osvijetljene prostorije okrenute prema sjeveru. Pazite i da ih ne zalijevate previše te svakih par dana okrenite posudu s biljkom kako bi sve strane biljke bile jednako izložene sunčevim zrakama.

ALOE VERA

Voli vlagu i nije velika ljubiteljica sunčeve svjetlosti. Idealno za tamne prostore. 


SUKULENTI

Ove zelene biljke zanimljivih oblika popularne su jer ih ne morate često zalijevati, a zahvaljujući svojim mesnatim listovima, izgledaju jako lijepo u svakoj prostoriji. Posebice će šarmantno izgledati u visećim lončaricama ili u ukrasnim teglicama.

INTERIJERI , 9.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno