Zavodljiva i sanjiva kampanja branda Alma Ras u koju ćete se zaljubiti

BONJOUR.CLUB
8.3.2018.
Obzirom da bh.kompanija Alma Ras ove godine slavi svoj dvadeseti rođendan, jubilej kompanije odlučili su obilježiti kolekcijom koja slavi ženu. Linija osmišljena s mnogo ljubavi, te pažljivo izrađena od prirodnih i kvalitetnih materijala inspirirana je romantičnom ružom, koja je kraljica cvijeća, simbol ljubavi te zrelosti i uspjeha. Zbog toga ne čudi što je upravo cvijet neodoljive ruže bila nit vodilja za sanjivu kampanju ove kolekcije.

„Nit vodilja kampanje je bila ruža. Na osnovu dobro razrađenog Photoshooting guidelinesa smo birali lokaciju koja ima dosta prirodnog svijetla i malo veće kupatilo. Ovaj jubilarni editorijal je trebao predstavljati jačinu branda pa smo odlučili napraviti malo drugačiji umjetnički modni editorijal. Modni dodaci su precizno birani jer je sve bilo osmišljeno do detalja. Naravno, editorijal je dobio svoju moć zbog predivnog tima ljudi: Ensar Dervišbegović - hairstyle, Maja Talović Koristović - makeup, Nina Mašić - fotograf, kreativni i marketing tim Alma Ras te divna Sedina Memagić - art director Alma Ras kompanije.“ – otkrila nam je Martina Saira, osnivačica i generalna direktorica kompanije SEE.Contact koja je zaslužna za produkciju ove kreativne kampanje.

almaras17


Martina nam je otkrila i da je snimanje trajalo sedam sati, a na setu je za realizaciju fotografija korišteno čak tristo ruža. Svaka nova fotografija priča novu nježnu, zavodljivu i senzualnu priču, te budi osjećaj ženstvenosti i sanjivosti.
Sjajna atmosfera na snimanju rezultirala je jednako sjajnim fotografijama, a kako nam je otkrila Martina, najzabavniji događaj i izazov svakako je bila fotografija gdje Sarah odjevena u Alma Ras rublje pozira u kadi napunjenoj ružinim laticama. Cijelu kampanju pogledajte u nastavku.

 

almaras1

almaras2

almaras3

almaras4

almaras5

almaras6

almaras7

almaras8

almaras9

almaras10

almaras11

almaras12

almaras13

almaras14

almaras15

almaras16

almaras18

almaras19

 

Model: Sarah Čerkez
Make-up: Maja Talović 
Frizura: Ensar Dervišbegović
Foto: Nina Mašić Lizdek
Produkcija: SeeContact / Martina Saira

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: