Kako kombinirati drvo, dodatke od rafije i zlatne ukrase u interijeru? Dom ove blogerice odlična je inspiracija.

INTERIJERI
29.4.2020.

Interijer uređen u boho stilu trend je koji ne jenjava, obzirom da upravo ovako uređen dom posjeduje određeni cozy šarm i ima posebnu estetiku u kojoj se osoba osjeća ugodno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni dom čije vam uređenje izdvajamo u nastavku nije iznimka, obzirom da se njegova vlasnica poigrala sa raznim teksturama, drvenim namještajem, ali i romantičnim kombinacijama bijele boje sa pastelnim i zagasitim nijansama tipičnima za boho interijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnica ovog doma sa londonskom adresom je dama koja se krije iza Instagram profila @homewithkelsey na kojem često dijeli maleni sneak peek u uređenje svog doma.

Fotografije njezinog interijera podučiti će vas kako unijeti svježinu u prostor s par pomno odabranih detalja, a i ozbiljno ćete razmisliti o uključivanju više ogledala i okvira s printom u vaš dom.
Za malenu turu kroz Kelseyin dom, prelistajte dalje.

HODNIK

Drveni detalji i ukrasi od rafije pri samom ulasku u njezin dom daju naslutiti koliko Kelsey voli boho ukrase. Kroz sljedeće fotografije dobiti ćete praktične ideje kako maksimalno iskoristiti onaj skučeni prostor hodnika u vašem domu tako da naslika osmijeh i vama, ali i svakom vašom gostu pri ulasku u kuću.

DNEVNI BORAVAK

Bijela sofa u društvu zelene sofe nevjerojatno je zanimljiv kontrast detaljima u neutralnoj boji kao što su tepih, deka i jastuci.
Drveni stol za kavu, zajedno sa stalažom od drveta, lusterom i okvirom ogledala tvore povezan prostor u kojemu biste rado boravili danonoćno.

TRPEZARIJA I KUHINJA

Drvo je tema vodilja kroz cijeli stan, pa tako i u trpezariji u kojoj glavnu riječ vodi bijeli stol sa bijelim stolicama. I za ovu prostoriju su birali ogromne prozore sa rešetkama koji propuštaju veliku količinu dnevne svjetlosti, dok će vaš pogled brzo ukrasti neodoljive fotografije iznad stola.
U produžetku trpezarije nalazi se kuhinja koja dizajnom opet prati kombinaciju bijelih i drvenih elemenata, ponovo u boho stilu.

SPAVAĆA SOBA

Ugradbeni ormar, veliki prozori koji zauzimaju jedan zid u potpunosti, kao i simpatična kombinacija bijelih detalja i drveta, zajedno sa biljkama i pampas travom čine ovu sobu idealnim utočištem. Skoro školski primjer usklađenosti, povezanosti i cozy prizvuka koji se uspio provući kroz svaki kutak spavaonice.

RADNI STOL

Cijela #OstaniKući situacija nas je inspirirala da kreiramo svoj radni stol i mjesto rada tijekom boravka doma, a upravo ovaj kutak za rad koji je uredila Kelsey, odlična je inspiracija.
Minimalističan interijer osvježila je upečatljivom stolicom i velikim okvirom s printom. Društvo joj prave biljke, pogled kroz prozor, kao i garderober za maksimalnu uštedljivost na prostoru.

DETALJI

Već smo nekolicinu puta spomenuli kako Kelsey u svom domu pokazuje kako ima oko za detalje, a fotografije u nastavku to uvelike dokazuju.
Bijke i ukrasi u kutu na ugradbenim policama, okviri sa zanimljivim printevima posvuda, kao i maksimalna iskorištenost prostora u ovom interijeru poslužiti će kao dobra inspiracija i pri vašem sljedećem makeoveru doma.

INTERIJERI , 29.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

Instagram @homewithkelsey

Podijeli:

Posljednje objavljeno