Zavirite u ormar otkačene dizajnerice Charlotte Olympia - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zavirite u ormar otkačene dizajnerice Charlotte Olympia

Tekst:

Bonjour.ba

DIZAJN SAVJETI
1.11.2014.

Charlotte je dama koja je torbice u obliku egzotičnog voća, parfema, kokica, sova, babuške, bejzbol lopte,  pješčanog sata, školjka, krletke, kao i transparentne torbice učinila predmetom naših želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova dama retro stila ludo je zaljubljena u glamur četrdesetih i razigranost pedesetih i upravo je taj modni duh vodi u svakodnevnom odijevanju i dizajniranju.
„S mamom sam često gledala crno bijele filmove, tako da mislim da sam to dobila od mame. Ona je voljela glamur, moj djed je bio jako glamurozan, tako da mislim da je to u našoj obitelji."
Charlotte se također bavi i dizajniranjem cipela, (njene modele obožava Ulyana), a prilikom dizajna se vodi jednostavnom mišlju: „Kada sam počela dizajnirati cipele, bilo je – ili četrnaest centimetara ili ništa.“ A kad zavirite u njen ormar, shvatit ćete da je ova dama odlična ambasadorica retro stila – duge haljine na kopčanje, čipka,bunde, životinjski uzorak, pruge, cvijeće i vječni Chanel komplet samo su neki od komada koji su obilježili njen način odijevanja. Pogledajte!


PreviousNext


Foto:thecoveteur.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno