TEKST: Bonjour.ba
DATUM OBJAVE: 19.6.2015.
Novinarima Coveteura uspjelo je zaviriti u još jedan celebrity dom. Na rasporedu je ovaj put bio dom i ormar poznatog modela, voditeljice i strastvene kuharice – Chrissy Teigen!
Chrissy je jedan od onih modela koji njeguje besprijekoran casual stil, kojeg redovito začini nekim edgy dodacima ili seksipilnim izrezima.
Njen ormar je šarolik mix bazičnih i trendovskih komada, a ima zavidnu kolekciju cipela, torbi i sunčanih naočala. Supruga glazbenika Johna Legenda obožava kombinirati high street i high end komade. Tako ćete u njenom ormaru tik do upečatljive Balmain jakne pronaći savršenu ljetnu haljinicu na bretele u potpisu branda XOXO. I dok je Balmain kožna jakna sigurno investicija, kako Chrissy kaže, to je investicija koja će vam služiti više nego ijedan drugi komad. Otkrila je i da je jako uzbuđena oko svoje kuharice, te da obožava jesti jako začinjenu hranu. Kako izgleda ormar ovog poznatog modela, saznajte u nastavku.
{gallery}2015/2015_06/ormar{/gallery}
TEKST: Ada Ćeremida
Upozorenje: Limoncello tiramisu nadmašuje sve deserte ljeta.
Ovo nije tiramisu kakav pamtimo iz djetinjstva, ali bi lako mogao postati vaš omiljeni ljetni desert. Lagana, kremasta tekstura, svježina limuna i decentna nota limoncella.
Ne sadrži alkohol, a donosi sve što volimo kod originala plus ljetni, voćni zaokret. I što je najbolje? Ne treba vam rerna, samo frižider.
Sastojci:
Krema od limuna:
100 ml soka od limuna
150 g šećera
3 jaja
50 ml vode
1 kašičica gustina
50 g maslaca (opcionalno)
Krema i slojevi:
250 g mascarponea
300 ml slatkog vrhnja
100 g šećera u prahu
300 ml toplog mlijeka
2 pakovanja piškota (24 – 30 komada)
Korica limuna i svježa menta za dekoraciju
Priprema:
Za kremu od limuna, pomiješajte limunov sok, šećer i vodu u posudi na pari. U drugoj zdjeli umutite jaja i gustin, pa ih lagano dodajte kada se šećer počne topiti. Kuhajte uz stalno miješanje 6 – 8 minuta, dok se smjesa ne zgusne.
Pred kraj dodajte maslac i ostavite da se krema od limuna hladi na sobnoj temperaturi, a zatim u frižideru, pokriven plastičnom folijom.
Za kremu umutite mascarpone, slatko vrhnje i šećer u prahu u čvrstu smjesu i ostavite je da se rashladi. Piškote kratko umačite u toplo mlijeko i slažite prvi sloj u staklenu posudu.
Zatim dodajte kremu, pa kremu od limuna, i nastavite dok ne potrošite sve sastojke. Završite s kremom u obliku tiramisu točkica, pospite koricom limuna i ukrasite mentom. Ostavite da odstoji najmanje 4 sata i poslužite hladno.
Foto: @julia_kunchevskaya
Prvi otkrijte najnovije trendove, ekskluzivne vijesti, najbolje shopping preporuke i pogled backstage priče!