Zavirite u novi IKEA katalog! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zavirite u novi IKEA katalog!

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
23.7.2015.

Trgovina namještaja koja je postala velik dio našeg intimnog života i zajedničkih druženja, predstavila je novi katalog koji još jednom potvrđuje da su u životu najvažnije male stvari.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularna shopping destinacija svih onih koji traže zanimljiv komad namještaja ili detalj za svoj dom, odlučila je svoje kupce još više razveseliti obogativši svoju ponudu raznim alatima koji dokazuju da je kuhinja mjesto harmonije u domu.
„Nikada nismo bili tako svjesniji potrebe da se osjećate dobro. I dok je donošenje zdravih odluka teži dio priče, sreća je također povezana sa prijateljima i obitelji. Ove godine, pokazujemo kako hrana zbližava ljude i što čini život u kuhinji i oko kuhinje harmoniziranijim.“ – navode u svom novom katalogu.
Zbog toga ćete pregledavajući fotografije pronaći sjajne modele pribora za jelo, odlične alate za pripremu jela, kao i kreativne načine pohrane hrane, ali i zanimljive dodatke za ljetnu terasu, dnevni boravak i odlične čuvare vašeg sobnog cvijeća. Zavirite u novi katalog najveće europske trgovine namještaja sa švedskim korijenima!


PreviousNext

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno