Zavirite u Arioso Flower Café- jedan sasvim drugačiji kafić koji krije i galeriju - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

Zavirite u Arioso Flower Café- jedan sasvim drugačiji kafić koji krije i galeriju

INTERIJERI
24.3.2020.

Uživanje u lijepim interijerima ne samo da instant opušta, nego i uvijek unosi val inspiracije u našu svakodnevicu. Ponekad nas motiviraju da reorganiziramo dom, unesemo malu promjenu u interijer ili investiramo u nove komada namještaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas smo pretražujući društvene mreže pronašli jedan prekrasan cafe u Budimpeštu koji se brzo upisao na našu listu mjesta koje želimo posjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio nas je kombinacijom boja, materijala, stilova, točnije njegov kompletan koncept.

Naime, Arioso Flower Café cvjetni je cafe koji uz odličnu ponudu toplih napitaka i slastica, krije i galeriju s home decor artiklima, kao i terasu na kojoj ćete se osjećati kao doma. Uređenje prostora istovremeno je originalno, prekrasno i elegantno.
Prostor je prožet cvjetnim dekoracijama po stropovima koje su obogaćene i sitnim lampicama, drveni stolovi kreiraju opuštenu cozy atmosferu, a detalji dodatno pridonose romantičnoj atmosferi. Meni dolaze uokviren i krije prepoznatljive slastice. Galerija je obogaćena također s mnoštvo zelenih detalja, a osim ukrasa za dom i cvijeća, pronaći ćete i suvenire karakteristične za Mađarsku.
Cafe se nalazi na adresi Király street 9 i itekako je vrijedan vaše pažnje ukoliko ovog ljeta ili jeseni planirate posjetu Budimpešti.

INTERIJERI , 24.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

Arioso Flower Café

Podijeli:

Posljednje objavljeno