Zašto svi pričaju o novoj adidas x Pharrell Williams kolekciji? 

MODNE VIJESTI
22.8.2019.

 'Now is Her Time' naziv je nove kolekcije koju potpisuju adidas x Pharell Williams koja je usmjerena ka osnaživanju žena diljem svijeta uz uspješne i karizmatične ambasadorice kampanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Syd, Iddris Sandu, Patrisse Cullors, Isabela Rangel Grutman, Keala Naihe, Sheena Cain, Kadija Diawara, Reggie Yates, Nadya Okamoto, Sara Cummings, Sophia Parker i Suuny su kroz vizuale kampanje, ali i motivirajuće i inspirativne izjave koji ju prate, željele pokazati da je sada pravo vrijeme da žene budu jake, samopouzdane i same odlučuju o baš svakom segmentu svoje svakodnevice.

Kampanju je fotografirao Collier Schorr, a cijelu priču prati i adidas unisex kolekcija odjeće i obuće za odrasle, ali i djecu koja dodatno promovira jednakost. Svaka od dama je na sebi svojstven način pokazala modno/sportsku stranu priče, ali i otkrila što za nju znači feminizam, kao i kako one kroz svoj primjer mogu utjecati na kreiranje ravnopravne svakodnevice za sve žene diljem svijeta. Još jednom, moda je poslužila kao univerzalan jezik koji svi razumiju za slanje jedne snažne poruke. 


Kompletnu kampanju možete pogledati na ovom linku, a dio vizuala donosimo u nastavku. 


 

MODNE VIJESTI , 22.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

adidas

Podijeli:

Posljednje objavljeno