ZARA otvorila svoj prvi kafić i time redefinirala pojam odmora uz kavu nakon shoppinga - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

ZARA otvorila svoj prvi kafić i time redefinirala pojam odmora uz kavu nakon shoppinga

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
20.11.2023.

Nakon sati i sati provedenih u shoppingu, s mnoštvom stvari u rukama, redova ispred kabina i na kasama, svi počnemo razmišljati o ritualu ispijanja kave kao o savršenom i prijeko potrebnom scenariju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


ZARA, španjolski modni brend poznat po tome što izvrsno osluškuje potrebe i želje svojih kupaca, ponovno je napravila korak koji će zasigurno glasno odjeknuti na modnoj, ali i lifestyle sceni. Naime, ZARA je otvorila svoj prvi kafić zbog kojega biste za sada morali putovati čak do Dubaija i posjetiti njihov slavni shopping centar Mall of Emirates.

 To je za sada prva i jedina lokacija koja u sklopu dućana krije i Zara Café, mjesto na kojem možete uživati u kavi i brendiranim ZARA slasticama, ali i minimalistički uređenom interijeru koji je, naravno, opremljen komadima iz dućana ZARA Home. Tako uz kavu i odmor usputno možete pogledati i namještaj i posuđe koje nudi ovaj brend, za što možemo reći da je još jedan genijalan marketinški potez.

Nadamo se da će se zaista pokazati učinkovitim i da ćemo s vremenom i kod nas moći uživati u ovakvom idiličnom spoju omiljenih rituala – shoppinga, ispijanja kave i uživanja u slasnim delicijama.


Pogledajte kako izgleda prvi ZARA Café


 

* * *
Naslovna fotografija: @ilona.kaleta

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno