WISH SOFA – Online dućan koji se željno iščekuje - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

WISH SOFA – Online dućan koji se željno iščekuje

Tekst:

Bonjour.ba

DIZAJN SAVJETI
2.9.2014.

Kada nam je naš mali privatni špijun šapnuo da jedan mladi, stručni tim u Bosni i Hercegovini priprema lansiranje online dućana u kojem ćete moći jednim klikom kupiti sofu dizajniranu upravo za svoje potrebe i koja će vas za to vrijeme odlično (i praktično!) služiti, nismo mogli odoljeti, a da ne saznamo o čemu se tu radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanja smo uputili Ani Lukendi i Mersihi Karić koje stoje iza ovog sjajnog projekta. Mersiha je arhitektica s istančanim osjećajem za lijepo, dok je Ana grafička dizajnerica, a koju ćete možda prepoznati po MOA etiketi (to su one super praktične i lijepe stvari koje možete kupiti u MODAMO.kreARTiva Concept Storeu). Uvijek nasmijane dame su nam rekle o čemu se zapravo radi, što WISH SOFE čini posebnim i zašto ih želimo imati u svom domu.

Zašto je WISH SOFA brand koji želimo imati u našem domu?

WISH SOFA je transformabilni namještaj koji je multifunkcionalan i promjenljiv u skladu s potrebama 5 kategorija koje su definisane starosnim dobima naših kupaca. U skladu s time svaki od korisnika za svoj dom može odabrati upravo onaj komad namještaja koji odgovara njegovim trenutnim potrebama, a koji je dovoljno kvalitetan da se može koristiti jedno cijelo životno razdoblje.

01

WISH SOFA ima i transformabilne sofe u bh.potpisu. Što ove sofe čini tako posebnim?

Tranformabilne sofe su po sebi specifičan proizvod i namjenski su dizajnirane. Naime, to znači da svaka sofa ima svog ciljanog kupca čije potrebe su pomno studirane i pretočene u dizajnerske dodatke koje upotpunjavaju naš namještaj.

02

Ovaj projekt je veliki pomak u produkt dizajnu. Možete li nam reći nešto više o samo dizajnu sofa – boje, materijali...?

WISH SOFA tim radi na razradi modela naših proizvoda. Dizajn je svakako moderan, jednostavan i odabirom boja i tkanina naši kupci će moći prilagoditi ih svom domu. Svi materijali su domaćeg ili EU porijekla, pomno odabirani kroz duži vremenski period.

04

Možete li nam preciznije reći što će se sve naći u ponudi vašeg web dućana?

U našoj ponudi će se naći isključivo sofe koje su dizajnirane od strane WISH SOFA stručnog tima. Uskoro objavljujemo sve proizvode i pozivamo one koji su zaintersovani da se registruju u našu bazu podataka putem stranice wishsofa.launchrock.com i budu među prvima koji će dobiti detaljnije informacije o WISH SOFI.

Mi smo se na listu već upisali, a vi?

 

06

 


Foto: WISH SOFA PR

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno