Sada svoje vjenčanje možete planirati putem mobilne aplikacije osmišljene u BiH! Upoznajte Wedding Time. - Bonjour.ba -...

Sada svoje vjenčanje možete planirati putem mobilne aplikacije osmišljene u BiH! Upoznajte Wedding Time.

Tekst:

Bonjour.ba

VJENČANJA
19.7.2021.

Wedding Time je prvi bh. online planer vjenčanja u vidu mobilne aplikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vašem dlanu možete planirati svaki detalj, organizirati svaki segment vjenčanja i uštedjeti puno vremena pri planiranju vašeg velikog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem nove Wedding Time mobilne aplikacije, mladenci mogu voditi evidenciju budžeta, gostiju, zadataka, praviti raspored stolova te koristiti mnoge druge alatke koje će im pojednostaviti planiranje vjenčanja.

Također, Wedding Time predstavlja i mjesto spajanja mladenaca i usluga za vjenčanje - mladenci mogu kontaktirati i rezervisati željene usluge direktno putem aplikacije. Samim time, to je odlična platforma i za sve one koji nude usluge za vjenčanje.

Ova aplikacija može biti i idealno rješenje za vaše planiranje vjenčanja, a tko je sve dio tima koji je kreirao aplikaciju, što ju čini posebnom i kako je nastala cijela ideja, otkrijte u nastavku.

Kako ste došli na ideju pokretanja ove aplikacije?

Može se reći da je Wedding Time aplikacija proizvod ljubavi. Ideju smo dobili planirajući vlastito vjenčanje. Iz ličnog iskustva otkrili smo koliko proces planiranja vjenčanja može biti naporan za zaposlene mlade ljude. Vođenje evidencije o budžetu, listi gostiju, slanju pozivnica, rasporedu stolova i ostalim zadacima oduzima mnogo vremena iz svakodnevnice, a zahtijeva i popriličnu vještinu organizovanja podataka. Uz to, potrebno je pronaći adekvatne i pouzdane usluge za vjenčanja, pogotovo kada ne postoji jedinstvena baza takvih usluga u BIH. S ciljem da se olakša planiranje i samostalno organizovanje vjenčanja, kreirana je Wedding Time aplikacija. Osnovna ideja aplikacije je da se mladencima omogući vođenje svih vrsta evidencije na jednom mjestu, pronalazak usluga za vjenčanje i direktno rezervisanje istih putem aplikacije.

Kako biste ju opisali u 3 riječi?

Funkcionalna, sigurna i jednostavna!

Što ovu aplikaciju čini posebnom na domaćem tržištu?

Ono što Wedding Time aplikaciju čini posebnom na tržištu je njena jedinstvenost i funkcionalnost, uz sigurnost i jednostavnost korištenja za mladence koju aplikacija nudi. Wedding Time je prvi i najveći online planer vjenčanja na BH tržištu u formatu mobilne aplikacije. Naša aplikacija pruža priliku mladencima da samostalno organizuju svoje vjenčanje, čak i ako nemaju mnogo vremena na raspolaganju. Mladenci mogu organizovati i čuvati sve podatke vezane za vjenčanje na aplikaciji, povezati međusobne račune kako bi oboje pratili proces organizacije, a čak je moguće i dijeliti podatke sa prijateljima u pdf formatu. Naša mobilna aplikacija je mnogo praktičnija od tradicionalnog printanog planera vjenčanja – uvijek je imate uz sebe, ne šteti okolišu i besplatna je. Još jedna unikatna, a novija funkcionalnost, je mogućnost pravljenja rezervacija usluga za vjenčanje direktno putem aplikacije i praćenja istih do dana vjenčanja. Mladenci mogu rezervisati sve usluge koje naši partneri na aplikaciji nude – a kako biste postali partner (ukoliko nudite usluge za vjenčanja) dovoljno je da nas kontaktirate ili sami instalirate aplikaciju i postavite profil, te ponudite svoje usluge ciljnoj publici.

Tko čini vaš tim?

Wedding Time tim sastoji se od 5 ljudi. Melika, Ersin, Adnan i Amir su IT stručnjaci koji brinu o razvoju i funkcionalnosti aplikacije, kao i o svim novim idejama i inovacijama koje se spremaju. Selma je marketing i customer menadžer – vodi naše društvene mreže, te pruža podršku korisnicima.

 

***
Tekst: Bonjour.ba
Foto: Wedding Time

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno