Bh.fotograf potpisuje ove čarobne wedding fotografije mladog bračnog para u Dubrovniku - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Bh.fotograf potpisuje ove čarobne wedding fotografije mladog bračnog para u Dubrovniku

Tekst:

Bonjour.ba

VJENČANJA
14.8.2019.

Sve više mladenaca odluči se svoje vjenčanje ili barem dio snimanja premjestiti van grada u kojem žive. Nove destinacije bude avanturistički duh, inspiriraju i nose posebnu vibru zbog kojeg cijelo druženje, atmosfera i same fotografije dobivaju toplu notu i rezultiraju uspomenama kojih će se dugo sjećati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emma i Omar su se također odlučili na sličan potez te su svoje wedding fotografije snimili u jednom od ljepših gradova u Hrvatskoj, Dubrovniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U gradu koji iznova oduševljava prekrasnom arhitekturom, bogatom poviješću i plavetnilom koje ga okružuju, Vladan Gavrić, fotograf studija Vlasta Wedding je dobio izazovan zadatak – na potpuno novoj lokaciji snimiti romantične fotografije novopečenog para. 
Na naš upit kako je započela njegova priča s wedding fotografijom odgovorio nam je: „Odrastao sam okružen fotografijom u foto radnji koju sam i naslijedio od svoje mame  prije par godina. S obzirom da mi je i mama fotograf, od nje sam naučio osnove fotografije i tako zavolio ovaj posao. Dio tog posla je uvijek bila i wedding fotografija, ali sam se tome ozbiljnije posvetio tek prošle godine.“ 


Moja mama koja je već 40 godina fotograf i koja i dalje konstantno napreduje i obožava posao koji radi.“ - nadodao je na naš upit tko mu je najveći uzor.


Uz romantičnu pozadinu i tople emocije koje su izmjenjivali Emma i Omar, na fotografijama pozornost kradu i kombinacije koje nose. Emma je birala custom Kaftan studio haljinu midi dužine kojoj je romantična nota dana cvjetnim aplikacijama duž naramenica, dok odvažnu notu i dodatnu vibratnost daje volumenizirani til i cvjetne aplikacije u donjem djelu suknje. Omar je nosio moderno odijelo s decentnim kariranim uzorkom te mokasinke što je dalo dodatan opušten prizvuk cijeloj priči.


Koliko god zvučalo otrcano ja vjerujem da ljubav pokreće svijet i to mi je vječna inspiracija, inače sam i jako društvena osoba i volim upoznavati nove ljude i običaje tako da se radujem svakom novom vjenčanju.“ – odgovorio je Vladan na naš upit što ga iznova inspirira na vjenčanjima.

 
Same fotografije snimane su na nekoliko lokacija – na Srđu i u centru gradu, što je bio dodatan izazov za Vladana. 
Mladenci su izabrali ovu lokaciju, a svaka nova lokacija je za mene izazov, iako se uvijek volim unaprijed pripremiti nekada stvari ne idu baš po planu pa morate biti kreativni i na licu mjesta smisliti neku alternativu što često zna završiti i bolje nego originalna zamisao. Za ovo fotografisanje smo ustali u 5h ujutro da bismo izbjegli uobičajene gužve u Dubrovniku, mislim da se to na kraju isplatilo. :) Na kraju, Vladan nam je otkrio i koja je njegova najdraža fotografija sa snimanja. 
Teško je bilo selektovati i ovih tridesetak fotografija, ali ako baš moram izabrati jednu onda je to fotografija koju smo napravili na Srđu. Ovaj seksi i strastveni close up mladenaca u trenutku prije poljupca. :)“ 

Djelić ovog jako šarmantnog wedding snimanja donosimo vam u nastavku.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno