Volite modu i crtati? Modna kuća Alexander McQueen ima kreativan zadatak za vas.

MODNE VIJESTI
6.4.2020.

Genijalnost, talent i vizija britanskog dizajnera Alexandera McQueena vidljiva je kroz svaku kreaciju koja je nastala tijekom njegove karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu modnu priču nastavila je Sarah Burton, pazeći da kroz svaki artikl da dodatnu snagu i moć svakoj ženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavlja eksperimentiranje s krojevima i materijalima, ali i realizira razne projekte koji nose jedinstvenost te aktiviraju i pripomažu mlade kreativce na različite načine. 
Nedavno je započela s kreativnom kampanjom koja period #OstaniKući čini još zanimljivijim uz #McQueenCreators.

"Svaki tjedan tražit ćemo od vas da budete dio naše kreativne zajednice, od kuće, radeći zajedno s nama na nizu projekata." - stoji u njihovoj objavi na Instagramu. 
Svaki od zadataka bit će inspiriran njihovim objavama, a nerijetko će ih pratiti i digitalni tutorijali koje će kreirati njihovi suradnici.
Prvi zadatak je upravo napraviti skicu njihove poznate haljine iz jesen/zima 2019. kolekcije naziva ruža. Nakon što završite svoju skicu, podijelite ju na društvenim mrežama uz tag @AlexanderMcQueen i #McQueenCreators, a sve će skice biti predstavljene na njihovom kanalu.


Sjajna je to prilika za sve mlade dizajnere, ali i zaljubljenike u umjetnost, da nauče nešto novo, pomiču svoje granice, ali i dobiju dodatnu promociju kroz kanale britanske modne kuće.

MODNE VIJESTI , 6.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno