Nešto drugačiji wedding look modne dizajnerice koji će inspirirati sve mladenke koje traže modernu vjenčanicu - Bonjour....

Nešto drugačiji wedding look modne dizajnerice koji će inspirirati sve mladenke koje traže modernu vjenčanicu

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

VJENČANJA
10.8.2021.

Igranje sa materijalima, siluetama, detaljima već je uobičajeno u sferi vjenčanja, stoga gotovo svakodnevno možemo vidjeti na Instagramu neke posebne ideje koju su novi bračni parovi odabrali i koje će poslužiti kao inspiracija za mnoge parove koje uskoro planiraju svoje vjenčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od tih detalja koji je uspio probuditi interesovanje svakog ljubitelja mode i izgled koji je savršeno spojio klasiku i moderno je šešir sa velom. Naime, da je upravo on idealan dodatak za ljetno vjenčanje u kombinaciji sa izvezenom, ažur vjenčanicom uvjerila nas je Carmen García koja je u gradiću Jesús Pobre u Alicanteu zajedno sa Alfonsom Pascual rekla 'da'.

Ova modna dizajnerica i poznata Instagram influenserica svoj istančani okus za modu pokazala je i kroz odabir haljine za vjenčanje koja je naglašavala nešto drugačiji vibe i posebnost. Na ovom putovanju kako bi pronašla svoju savršenu vjenčanicu imala je odličnu i talentovanu saputnicu, Helenu Mareque, dizajnericu svadbenih haljina koja je poznata po predivnim modelima ukrašenim vezom ili uvijek elegantnom čipkom.

Foto: @thedresstribe

Upečatljiv šešir od rafije sa širokim obodom, na koji je preko išao nježni dugi veo od tila je uspio pružiti simbiozu chic i sofisticiranosti koja je naglasila romantičnost prilike. 

Također, odabir cipela je dostojan čitavog jednog članka budući da je izabrala model bijelih sandala brenda Salo Madrid sa visokim potpeticama, kopčom oko gležnja i tankim trakama ukrašenim preslatkim mašnicama. Pure love!

***

Naslovna fotografija: @cargpm
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno