Gost ste na vjenčanju i ne znate što ponijeti u torbici? Donosimo koristan popis! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Gost ste na vjenčanju i ne znate što ponijeti u torbici? Donosimo koristan popis!

Tekst:

Marija Perić

VJENČANJA
25.7.2021.

Dok je sezona ljetnih vjenčanja u punom jeku, pomislili smo, zašto ne bismo za vas kreirali maleni SOS vodič što ponijeti u torbi kao gost kako biste mogli reagirati na sve iznenadne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da vas brinu visoke temperature tijekom vjenčanja ili se jednostavno želite nekako osvježiti ili su baš taj dan vaše štikle odlučile biti iznimno neudobne, pronašli smo rješenje za svaki od tih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, imali smo i na umu da mnogi od nas za vjenčanje biraju clutch torbice koje ne ostavljaju baš previše prostora za višak stvari koje trebate ponijeti. Tako da smo minimizirali listu i izdvojili najvažnije, ali itekako potrebne sitnice.

U nastavku otkrijte koje se to sve stvari trebaju naći u vašoj torbici na vjenčanju.

PARFEM U MANJOJ BOČICI

Kako biste se tijekom cijelog dana aktivnosti mrvicu razbudili i probudili stari sjaj s početka dana, jedna kapljica omiljenog parfema može biti vaš najbolji prijatelj.

MARAMICE

Za sve ne baš tako spretne trenutke u danu najbolji SOS može biti maramica koju ćete brzo izvući iz svoje torbe.

SUNČANE NAOČALE

Kako biste maksimalno uživali, ali i zaštitili se od štetnih zraka tijekom cjelodnevnog boravka vani, sunčane naočale su dodatak koji ne želite zaboraviti ponijeti.

PRIBADAČA

Zihernadla, špiljka, pinja ili pribadača, kako god da ju volite zvati, sigurni smo da će upravo ona ukrotiti neposlušne topove i haljine koje ne žele surađivati.

OGLEDALO

Kako bi vaš make-up i frizura ostali postojani tijekom cijelog dana maleno ogledalo vam može pomoći da popravite sitnice i dok se vozite.

FLASTERI

Bilo da vas muče štikle, posjekotina ili nadražena koža, flasteri mogu spasiti stvari i učiniti da do kraja večeri bezbrižno uživate u vjenčanju vama dragih ljudi.

LEPEZA

Za maksimalnu eleganciju, ali i funkcionalnu ulogu, lepeza može biti dio vašeg outfita i glavno sredstvo rashlađivanja na +30 Celzijevih stupnjeva.

***

Naslovna fotografija: @invitada_perfecta
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno