Vjenčanica ove mladenke izgleda prekrasno, a dizajn potpisuje njezin brat - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Vjenčanica ove mladenke izgleda prekrasno, a dizajn potpisuje njezin brat

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
8.7.2022.

Ono što čini posebnim dan vjenčanja, bilo da se radi o onim po modernim ili tradicionalnim običajima, su trenuci koje kreiramo s nama dragim osobama. Obitelj, bliski prijatelji i brojni drugi kroz male znakove pažnje dizajniraju jedinstvene uspomene kojih ćemo se rado sjećati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo to je bio razlog da zavirimo na bajkovito vjenčanje sestre kreativnog dizajnera modne kuće Schiaparelli, Elisabeth Fox koja je fotografijama vjenčanja ukrala pažnju brojnih modnih entuzijastica. Ručno rađena vjenčanica koju potpisuje slavni dizajner Daniel Rosebbery, a za koju je mladenka izjavila da je nadahnuta događajima iz njihovog djetinjstva ukrašena je prekrasnim detaljima poput njenog nadimka iz djetinjstva koji je ušiven unutar vjenčanice.

 Balski kroj i uski struk dali su poseban šarm vjenčanici, dok je dizajner osobit naglasak stavio na upečatljive modne dodatke s etiketom Schiaparelli koje je Daniel kreirao za uže članove obitelji kao i za mladenku. Zanimljive naočale, uparene s cvjetnim naušnicama kao i personalizirane cipele dodatno su oplemenile cjelokupni mladenkin look. Više fotografija donosimo u nastavku. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @vogue.polska 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno