Bajkovite fotografije ovog para potpisuje bh. fotografski studio, a objavio ih je i Vogue Thailand - Bonjour.ba - bh.lif...

Bajkovite fotografije ovog para potpisuje bh. fotografski studio, a objavio ih je i Vogue Thailand

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
9.6.2022.

Dan vjenčanja budi posebne radosne trenutke koje je veoma teško istinski dočarati riječima, no mnogi će se složiti da se fotografijom mogu ispričati neke od najljepših ljubavnih priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Romantična bajka čiji su protagonisti bili Charyl i Lena, prekrasnim ambijentom i čarobnim motivima privukla je pažnju mnogih.
Njihovu ceremoniju, na bajkovitom mjestu okupanom toskanskim suncem dokumentirao je fotografski duo @vlastaweddings iza kojeg stoji bračni par Vladan i Emina.

 Trenuci koje su zabilježili bh. fotografi prepoznao je i magazin Vogue Thailand, koji je podijelio fotografije ovog bajkovitog vjenčanja na svojim društvenim mrežama. Toskanski zalazak uronjen u bogato zelenilo, iskrene emocije, pamtljiva izdanja, kao i raskošni cvjetni aranžmani samo su mali dio scenografije koja je Vladanu i Emini omogućila kreiranje poetičnih fotografija koje će iznova buditi neke od naljepših sjećanja. 
Sjajno je vidjeti kako rad bh. fotografa prepoznaju i magazini poput Vogue, a ne sumnjamo da nas u potpisu Vlasta Weddings očekuje još mnogo jedinstvenih wedding priča. 
Veselim se pisati vam i o njima.

 

* * *
Naslovna fotografija: @voguethailand 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno